gravid födde i matsalen!

image6

Ja hör och häpna, idag var jag med om den mest annorlunda födseln i hela min 15 minuter långa barnmorskekarriär! Vi satt och åt som vanligt och när vi gått med brickorna och René torkat upp smöret och sopat upp glaset hon stökat ner så kommer en kvinna gående med sin vän och plötsligt börjar hon skrika oroväckande! Hon går fram till ett bord och sedan plopp sa de så hade vattnet gått, jag och mina tre kollegor insåg att vi var tvungna att handla illa kvickt! Vi la upp kvinnan på bordet och hon började känna att kramperna drog ihop sig mer och mer, jag tog ansvaret att förlösa barnet, medans minna kollegor höll i kvinnan och hjälpte henne att krysta. Jag och min kollega Emilia såg att barnet var på väg ut, kvinnan skrek av plågorna! Men sakta fick vi ut den bedårande bloddränkta flickebarnet. Emilia tog tängen och klippte av navelsträngen! Vi gav kvinnan hennes barn, hon hissade det som Raffiki gör med Simba i lejonkungen och hela EK3 och resten av allt folk i matsalen log och applåderade! Det vart en lycklig förlossning utan några problem :) Tack gode gud för de!  

projektarbete.

Här sitter jag på skolan och håller på med projektarbete.. Hoppas på att bli färdig snart.. Måste börja på rapporten som jag inte gjort =S så tyst alla som säger att ni knappt börjat de e inge synd om er!! GAAAAH!


image5

och sen tillsist vill ja tillägga en puss t dej Sara Pe!


för saras skull!

Först kommer de ta ca 10 år innan Sara finner ut vad mitt bloggnamn är. Men de är kul att driva henne till tjöteböla!
Stackars människa hon tror hon e så jäääääävla speciall å intressant å så men ack va fel hon tar mohahahahahhahahahaahaahahahahahahahahahahahahahahaha! fattar du SARA!!! FATTAR DU!!!!!!!!!! hahahaahhaahahhaahhahaaha!!! ja är inte dum MOHAHAHAAHAHAHAHAAHAHHAHAHAAHAH!!!! du är inte nött du är en NÖT haahaha (red. anm. gud va kass den va!) men sara du där på västergatan 5 i afrika.....du är inte nå kul alls. hej da!image2

ps sånt här är vanligt i vår relation!

snark

de e inte lätt när man e trött. I tisdags hade jag smör på maten.. mums....eller inte!image1



Nu sitter jag här å äter lite frukost eftersom jag inte börjar förrän 9 och jag åkte hit med Anna-Ida imorse.
Idag har vi grafik och form bara.. Får väl göra klart 10sidor grejen och komma på en designuppgift :S tråååkigt! Jag kan inte designa när jag måste sy eller göra det själv ju!
Jag måste diska och städa men jag vill inte nåt av de!
HEJ DÅ!

nu skaffa ja oxå blogg...

nu har ja skaffat blogg för erica sa de så ja tänkte: okej dåe! undrar om ja kommer orka skriva varje dag.. de märks :) ja brukar inte fatta hur de går till direkt men de löser sej nog =) brukar göra dee.

p.s jag har ett sugigt namn jag vet.. men ja ville heta nåt annorlunda. men de blev ju bara cepe allt..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0