adolfsson-falk

mer jul är nog den bästa jullåten som finns :D

men musikvideon e inte så hipp HAHA!



tradera

ja här sitter jag och kollar och budar på tradera när jag lovat mamma att städa rummet :P de går bra, eller inte. jag måste packa med. ska duscha på jobbet idag eftersom vi åker därifrån direkt till Sarpsborg, vilket betyder att vi måste sluta mer än två timmar tidigare :D hehe! men jag säger inte nej till de..

och jag tänkte visa mitt hååår...

Här är jag före jag slingat med glasögon med...


Och här är efter med solen i ögonen.. kanske inte syns så bra på bilden men men..
 
bilden är hemsk och mitt hår ligger inte som de skaa =P


okej nu SKA jag städa!



go'kväll

nu sitter jag här i min säng efter jobbet ännu en dag.. men inte imorn! Då ska vi och bowla med jobbet :D blir kuul tror jag!
Arkan hade gjort en lista över lagen och hängt nere i "hallen".. och nån hade skrivit "Kule Gutter!" efter vårt lag! Jag är ingen gutt!! men de e massa gutter på mitt lag då :P Sergej, David, Rolf, Abdi, Elby och sen jag då.. men de går greit de !
Anton och jag hade väldigt intressant samtal på vägen hem; hur vi blir när vi e fulla.. haha de kan va kul å tänka på. Vad man brukar göra för dumma saker. Sara säger att jag blir hårdhänt. hehehe.. jag brukar gilla att sno saker.. och att gå runt ensam mella massa folk, att inte va med en och samma, så att säga :P
och Anton såg idag(haha) att jag slingat håret å så :P och han sa att de va fint.. tur de haha.. kändes nästan konstigt, för killar brukar väl inte säga till när de ser nån tjej fixat håret å så? :P Omar sa att han såg de igår men inte våga säga nåt ifall om de hade vart längesen ja gjort de hahah! han är så knäpp :)

so long :)

rättelse..

jag skrev att jag hade klippt mej igår.. men de gjorde ja ju inte alls :P ja slinga å så hehe :)
hej då nu åker ja till jobbet :)

waeääh :S läskigt!

kolla så läskigt.. men den e ändå lite söt stackarn! http://www.expressen.se/husdjur/1.1377484/kattungen-foddes-med-tva-huvuden

ja har kleppa meg

jaa idag gick jag upp sisådär 09.40 för 09.50 skulle morfar hämta mej å köra mej till patricia.. klockan 10 anlände jag dit och satt där i 2 tim å 20 min ca men jag är nöjd nöjd nöjd med resultatet.. (bild kanske kommer)
jag gick hem från töcksfors och köpte riskakor och julmust på tempo som fick bli min frukost.. när jag kom hem tvinga mamma i mej lite pasta å räkröra.. men de va rätt gott, fast jag mådde illa..
sen kom anton och hämta mej, göra var med idag och han hade fått en påse från Wasa knäckebröd me nåt i som han inte hade en aning va de va så han fråga mej.. de va ett par bodyscrubhandskar och olika lotions och peelinggrejer. haha.
idag var jag irriterad på pratrik på jobbet.. men claes kom och satt å prata i ett bra tag. han och omar påstår att niklas vill bjuda mej på glöggkalas? haha...

nu ska jag sova :) nattiii

ÄNTLIGEN :D

JAA! ÄNTLIGEN! Harry Potternörd som jag är. Men jisses vad glad jag blev när jag såg att bara trailern hade kommit! :D nu är det "bara" ett halvår till filmen kommer. å som jag längtar! :)






oooh spännande :D :D xD


nu har jag jobbar klart för idag, massa strul idag.. drygt och KALLT va de!  herrå..


jag har en flis

jag har fått en flis i fuckyoufingern. och JAG FÅR INTE UT DEN! grr... men snart så, om ja så ska skära upp halva fingern ska den lilla saten ut!

annars har min dag vart bra, lite ont i magen och lite menssmärtor och ont i huvudet, men för övrigt bra. sov till typ 1.. mamma hade lagat nån soppa som va sådär.. orkade ändå inte äta nåt.. sen ringde jag till patricia och fick tid för slingning! ska bli kul me lite nytt iställe för LÄTTAsmörgult ;P eller blondt e de väl men känns som en smörbytta.. blir lite ljusare me mörkare slingor :)
sen så kom anton och hämta mej och vi for till jobbet :) idag har det varit L U G N T ! och de va rätt skönt me.. lite pepfrys att köra först.. när jag precis va klar me de kommer Remy med mer frys från Rakkestad.. de tyckte han va kul: "hvor skal jeg stelle jobben din? så du har noe å gjöre ikveld. HE HE HE HE!!!"
kuuul.. nej. men de gick fort för harry hjälpte mej.
sen så har omar tyckt synd om mej idag! (WOW!) haha för att jag har ont i magen.. de va snällt av han, sen tyckte han att jag var så nyttig för att jag åt frukt.. sen trodde han att jag gått ner i vikt.. men de tror inte jag..

på vägen hem lyssna jag och anton på radio töcksfors.. väldigt fin reklam.. ha ha !

nej nu ska jag se på DH :D eller läsa ut min bok. den e så bra :D natti!

p.s jag fick ut flisen :D!!! de gjorde ont men inte en droppe blod :)

nu e de jul igen..

eller de iaf bara 1 MÅNAD kvar till julafton :D hurra!! :D

och elin och erica jag förstår ;D

nu ska jag äta å sen jobba :) puss

mina idéer och jag

nu har jag fått en bra idé. jag ska plugga i london. eller? va jag än vill så händer inget *suck* jobbigt. nu måste jag komma på nåt att göra =)
jag vill faktiskt inte stanna på prior!

och nu va helgen slut igen..

eller den va de för 58 minuter sen.. och jag börjar jobba om 14 timmar och 2 minuter så jag kan sooova länge imorn :) men ja vet inte om ja orkar. vaknar ju å e torr som sahara i käften.. och jag har ont en cm under naveln och de gör ännu ondare ända från navlen ner till frambaken när jag pissar! så mor min tror jag har blåskattarr så hon tvingar mej att dricka mer vatten! (why?? jag blir ju bara mer pissnödig och får ondare, elaka kvinna!) sen tycker hon att jag ska äta citron...mmm gött å sitta å suga på de tills käften domnar bort..
nej jag får väl göra ett besök hos farbror doktorn och gå på penicilin. kan man dricka alkohol fast man äter de? :O

idag såg jag på finalen av ensam mamma soker. vem anette skulle välja va inte svårt å lista ut, och jag trodde nina skulle välja micke men inte att johanna skulle välja alex! han verka lite dryg :S å andreas verka va så snäll! men de e hon som bestämmer ;P
sen såg ja på Da VInci Koden :D ååh jag gilla den filmen :) jag gillar ju Tom Hanks mycke. men filmen va braaa! spännande och ganska så oförutsägbar! den få 4 av 5 getingar!

och den 28 oktober! drar äntligen mitt favoritprogram igång :D hehe! PÅ SPÅRET! med mysgubben Ingvar Oldsberg. hehe jag längtar! dock missar jag första programet, jag får se reprisen, de e viktigt! :)

nej gonatt!

btw så va vi å kolla på estet3ornas show å den va göranes bra! 5 getingar!!

kalla..

jag har tittat på charlotte kalla, hon vann.. ganska överlägset :D fan de e kul att se på när de går så bra för en svensk, de ryser i hel kroppen :P undra då hur de känns för dem när de känns så för mej hemma i soffa ? :P hon va helt grym, utklassade norskorna, de är väldigt bra :]

nu ska jag duscha sen ska jag ta en promenad :D herrå!

festblåsan?

hade alice en sån tröja som jag pröva på MQ på sej idag i idol? jag tyckte den var förskräcklig iaf...


(obs, jag har knutit min i halsen)

hm nästan så man blandar ihop vem som är vem...

Lille Aland

Kanis son älskar Tom&Jerry-figurerna man får i kexpaket (precis som anton xD) så jag gav henne min figur som jag fick i mitt paket som jag hade på jobbet i veckan. Han blev väldigt glad och skickade med Wall-E-kex till mej :D haha söt!



ursäkta..

ska jag be om ursäkt för att ja inte orkat blogga under veckan? är det nån som saknat min blogg? haha ni får gärna säga om ni saknat den...! :P

annars så.. va jag i oslo i helgen och hjälpte lalla och olle att flytta in, sen jobbade jag natt i veckan.. jimmy och jag satt och kollade på soluppgången och år tom&jerry kex på vägen hem, grymt romantisk, haha.. sen satt vi och prata, jag pratade om eu-shopen i hån och han prata om porrkvarna i holmedahl, jag sa att vi brukade köpa ägg och sånt på eu-shopen men jimmy trodde ja åkte till porrkvarna då, de blev så dumt, jag skratta så jag grät hehee :)
och jag har klippt mig :) ja kanske kan visa nån bild om nån vill se vill säga...

och guro! jag har drömt en så konstig dröm. de va så många lastbilschaufförer med så jag vet inte vad.. haha!
nej jag vill ha kex...

nae

9ans show.

idag var jag på nians show i missionskyrkan :) dom va duktiga ! :D jag va där me mormor :)
när vi gick dit så gick jag in hos patricia och beställde klipptid! sköönt.. slipper iaf ringa.. ja vet inte riktigt hur ja ska säga? typ; "hej de e julia?" eller "hej jag vill ha tid" eller pappa säger alltid " hej de e bosse i hån!" ska jag säga " hej de är julia i hån" eftersom alla vet vem jag är...inte :P
som när jag ringde till verkstan på jobbet; "hej, de är julia på nivå 5!".......eh what?! verkstadsgubben bara: "ööööh jaha, hei".. så kan ja ju inte säga. :P

imorn ska jag och me kenneth till jobbet :) och sen med kani till askim :) och sen med tåget till oslo :D till lalla och olle! de blir skojj och se deras nya lägenhet!


nej..ja har ont i magen, men jag vill äta :S

kalkunköttboller

är så gott! me mos å riktig ketchup :)

åhhh idag fick jag desperate housewives 2 boxen :D loveli! fast ikväll ska ja se på bonde :) jag tycker Per är årets mysbonde haha :) Peter är gaybonden.. har inte så mycke å säga om han.. tjejen är lite jobbig och han sista som ja inte minns va han heter är skitjobbig ju!!! och för ärlig ibland. han gillar stora bröst, märks ju när han är me Christel eller va hon me ögonbrynen heter:P

nu är de mörkt ute. men jag tar nog en promenix jag.. så fort sergej har gått å lagt sej.. haha!

jag ska läsa en bok

jag ska läsa P.S I Love you! ville se filmen.. eller jag vill fortf. men beställde ju grejs från cdon och fick boken för 9 kronor så tänkte lixom; varför inte :) nice me en bok i höstrusket :)

annars så har idag varit en rätt ointressant dag..
kollade på desperate housewives.
blev sur för de inte fanns nån riktig ketchup, bara en me chilismak som pajjade mina små makaroner!! så maten vart inte de njutning jag tänkt :( men imorn får jag kalkunkjöttboller och mos :D mumma :D och riktig ketchup som jag själv tog ner från hyllan på eurocash tidigare idag!

nej nu blire boken en stund sen suss! gnatti!

falukorv

ja nu har jag kommit hem efter en lätt dag på jobbet. allt har flytit på och inga fel. förutom att någon körde på en motor till inbanen och inte erkände! och det var inte jag! jag har inte kört blåpallar idag! sådeså :)

nu ska jag snart äta falukorv och makaroner! mmmmmmmmmmmmmmmums! de är så gott. jag kan äta de varje dag! :D
vovvsarna har annars ätit turtel vax idag och ännu inte dött, de kanske är gott. :)

kalla mej löken xD



ÄGD! hahaha! tack christian de va något av de roligaste ja sett på länge!


annars så har jag vart på selma spa i sunne! underbaaart :)
kom dit igår ca klockan tolv. jag och mamma installerade oss och åt skitgod lunchbuffé, va med på ett curepass, jag sprang i 25 min på löparband, jag fick manikyr :) sen åt vi 3rätters i resturangen! mums, till förrätt fick jag rökt fjällröding, huvudrätt; sötpotatismuffins och oxfilé och till efterrätt: chokladfestival. den chokladbiten va inte stor men oj så mäktig och goood!! mmm!!
sen gick vi upp och lade oss i dom fantastiskt sköna hästenssängarna och kollade på film!
på morgonen gick vi upp och åt en SÅ GOD frukost! de va såå mycke och välja bland och så gott. lite störande dock att en gravid kvinna satt vid bordet brevid och såg ut som hon skulle föda, vart lite nervös och undrade ifall jag skulle bli vittne till en förlossning..
sen gick va på meditation! åh så avslappnande och skönt de var! när jag flyttar ska jag flytta till nåt ställe där de finns meditationslektioner!
sen sov jag lite igen på vårt rum hehe.. innan de va dags för min hot stonemassage! underbart!! de vill ja ha fler gånger!!!
och sen packade vi vårt pick och pack och drog till bergvik en stund och handlade sen farsdag present t farsan och käka på subway. mmmums!

imorn ska ja jobba :D gonatt!

guitar hero

jag har spela guitar hero i typ 2 timmar och jag är såååå bra...not! jag vill börja på hard :( men spelar på medium så ja tröttnar oxå spelar ja inte på ett tag och måste börja igen på medium.. vilket probleeeeeem....!

hade spelkväll me några brudar här förut :) de va skojj skojj skojj :D

gaah nu har jag köpbehov. jag behöver nåt nytt och dyrt :/ men ja skiter i de :) jag ska ju på spa imorn! natti!

"god morgon"

jag har vart uppe ca 20-30 minuter så man borde kanske säga god eftermiddag! blääää! jag hatar att vakna sent! men jag klarade verkligen inte att somna inatt, somnar typ 06.30 och två timmar senare kommer pappa å väcker mej och frågar om jag ska med till säffle (som jag hade tänkt att bli med till) men jag bara grymtar till och vänder mej och somnar om. vaknar och tror att dom fortf. är hemma och väntar på mig, till min stora besvikelse ser jag att klockan är ett! usch. går på dass och kommer ut därifrån och ser att jag sett fel och klockan är två!! :( jag önska att jag va en riktig morgonmänniska och uppe minst 8-9 på helgen faktiskt.. men de va ju trottsallt skönt och sova.. så de så.

åh shiiet

kan inte sluta njuta av vad ja kommer att få i lön på månda :D gooood! oxå kanske min desperate housewives box kommer de me :D niiice!
nästan så ja tror jag stannar på prior hela våren så jag har mer tid att bestämma vad jag ska göra framöver. kani kommer nog bli såå glad då :D jag kanske får en hel tårta då eller en massa snickers :D och pussar xD haha!
nu har ja fixar julklapp till min bror med :) nice de! men jag vet inte om han läser min blogg så ja skriver inte nåt här hihi!

och idag fann jag äntligen min kamera och min norska bankdosa! jag är väldigt tacksam att min kära mor vill städa mitt rum, men inte att hon städar bort mina saker och sen inte vet vart hon gjort av dem! uugg!


kursen stiiiiiig nu! stiiiiiiiig! 1.14 är för lite... minst 1.18 innan jag överför lönen iaf ;D

omg...

beställde just saker från cdon för 679 svenska riksdaler :S men de är ju löön på månda :D och min är saftig och riktigt nice! plus att den är bara så i norska! kan knappt vänta tills jag sett vad den blir i svenska! hoppas kursen går upp!
jag vill köpa nå dyrt till kära mor och far i julklapp! en ny digitalkamera kanske?! :) deras har ju gått sönder och då skulle ja må fint för att kunna ge dem nåt dyrt efter alla år de passat upp på mej, och nu bor jag ju på "hotell" som mamma säger. jag jobbar, äter, sover och skiter. fast jag hjälper till oxå då. men inte bra nog kanske hehe... äsch då ;D

ont i hakan

jag har en innombordsfinne på hakan så min haka ser längre och sne ut! aousch! de gör rätt ont, jag är öm i hela hakan!

men så nu har man jobbat klart denna veckan. skööönt :) nice med dag nästa vecka då! och kul att jobba med kani igen :):) sen så är de oftare mer av min lastbilschaufförsvänner där då :) hehe..'

ja skulle skirva nåt.. men ja har glömt vad :/
nu måste ja planera va jag ska köpa för julklappar med =) de är så kul å ge julklappar! hihu!

nej nu fick jag lust att se på titanic :D och popcorn mums!

nöff

varför är de så svårt och komma på en BRA rubrik?


usch nu är jag trött. men jag vill inte sova än.. jag vill se på en film. men då kommer ja säkert somna.. naae kanske ska beställa nåt från cdon.. de e kuuuul :) en julklapp kanke :)

gonatt

bajs00000

är nån dum fan som trakasserar mej på bdb! haha som tur är har ja fått christan till å mörda han:

Julia säger:
döda honom christian, död honom! du får en kyckling! helstekt och marinerad!
[CFS] säger:
med potatissallad!
Julia säger:
ja hemmagjord!
[CFS] säger:
 :D:D
Julia säger:
dödar du BAJS00000 då?
[CFS] säger:
med en rostig förskärare

tur att ja har honom. hihi =)

idag har jag jobba och nu är jag dödstrött..
imorn ska jag och claes äta midda. om han minns.
gurpur jobbar alla kvällar ut denna vecka. merci beaucoup mon ami!
anton såg ett stjärnfall. big happening.
jag har lust att lära mej all fransk jag kunde på högstadiet! de var faktiskt roligt!!

gonatt. nu blire forrest gump!

valvaka

jag undrar hur länge jag klarar se på valvakan.. jag är rätt trött och sen är jag inte så fruktansvärt intresserad. jag bara ser för jag vill veta vem som vinner men de får man ju ändå veta sen..

idag har de vart en vanlig lugn kväll på jobbet.
anders trodde jag var 22 år?!?!?! de ser jag verkligen inte ut å va tycker jag..
jag vet inte om jag skrivit de men espen har sluta och de är sååå skönt å slippa han! wihoo!! men nu är de en ny pratglad dam där.. fy fan, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ibland alltså haha! tur att kani är tbax :) jag har faktiskt saknat henne lite hehe :P

jag har inte så mycket mer att skriva... förutom att jag missa desperate housewives idag :( gonatt

"du måste raka dej"

I en annan del av Köping! när börjar de igen?? saknar tobbe! han e störtskön ju! haha
http://www.youtube.com/watch?v=WpH-as1hHQQ

good morning

jag har legat och degat i sängen i ca 40 min nu :) skööönt ! så nu tänkte jag ta en powerwalk i de härliga vädret :D
sen får jag väl laga mej nåt att äta och duscha innan jobbet :)

luciahelgen blir de troligen gbg för att hälsa maja :D och julshoppa lite då ;D de är ju ändå heljen efter lön hihi :)
ojojoj va känner att ja har mycke planerat nu! :) men bara roliga saker!
jag och mamma åker på SELMA SPA på Söndag! :D såå härligt! :)

ne nu ska ja ut :) puss

weekend

oh va kul de va att se erica igen :D de e sällan.. före gymnasie va de jättejätteofta och gymnasiet va e ganska ofta och nu är de knappt :/ men vi har iaf kontakt! that's the point ;D men de va riktigt kul på arena! de som slår ALLT va när ida hångla me liket! HAHAHA!!! :D jädrans!
 pöss natti

karlstad

imorn blir de halloweenfirande i karlstad hos erica :D såå läääängesen ja såg dej nu :( men imorn :D fikon! :D

nu va de lördag

ja den här fredan har försvunnit i ett nafs.. kom hem vi had halv åtta , la mej åtta och somna direkt, sov till hmmm.. 18.00!!!!! jätteskönt! vakna, åt, såg på idol å nu har ju suttit vid datan sen dess...

ja tyckte anna va bäst i idol idag. mäktig låt :)
sen såg jag lite på idol eftersnack.. sepidehs syrra tyckte de va skönt att sepideh åkte ut för hon va den enda som kunde sjunga och de va synd att hon skulle vara med sånna som skiljer sej från henne... jag störde mej på henne BIG TIME.. sepideh skriker konstigt.. inte sjunger iaf..

nej ja är trött.. natti :)

RSS 2.0