Lite skumt om de stämmer...

Snodd från Marie Plosjö


Amerikas historia... sant eller inte?

Abraham Lincoln blev vald in i kongressen i 1846.
John F. Kennedy blev vald in i kongressen i 1946.

Abraham Lincoln blev vald som President i 1860.
John F. Kennedy blev vald som President i 1960.

Bägge var väldig upptagna av borgrättigheterna.
Bådas hustrur miste ett barn, medan de bodde i Vita Huset.

Båda Presidenterna blev skjutna och dräpta på en fredag.
Båda Presidenterna blev skjutna i huvudet.

Nu blir det mycket märkligt:
Lincolns sekreterare hette Kennedy,
Kennedys sekreterare hette Lincoln.

Båda blev mördade av en person från sydstaterna.
Båda Presidenterna blev förföljda av en man från sydstaterna med namnet Johnson.

Andrew Johnson, som efterföjde Lincoln, föddes år 1808.
Lyndon Johnson, som efterföljde Kennedy, föddes år 1908.

John Wilkes Booth, som mördade Lincoln, föddes år 1839.
Lee Harvey Oswald, som mördade Kennedy, föddes år 1939.

Båda mördarna blev kända med 3 namn.
Hos båda är namnen sammansatta av 15 bokstäver.

Håll i dig nu:
Lincoln blev mördad i en teater med namnet ”Ford”
Kennedy blev mördad i en bil av märket Lincoln, fabrikerat av ”Ford”

Lincoln blev mördad i en teater, och hans mördare sprang till ett varuhus för att gömma sig.
Kennedy blev skjuten från ett varuhus, och hans mördare flydde till en teater och gömde sig där.

Både Booth och Oswald blev mördade för vad de gjort.

Varför skedde allt detta så här?

Detta är en annan konstig sak:
1) Vik en ny $20 dollar sedel…
Bild
2) Vik den igen som bilden visar:
Bild
3) Vik den andra sidan på samma sätt, åt andra hållet:
Bild
4) Vänd på den nu….
Bild

Genom att vika en 20 dollar sedel samman på ett simpelt geometrisk mått, kommer det en katastrof fram,
som visas på alla 20 dollars sedlar!!!
Som om detta inte var nog, är detta vad du får se:

För det första: Pentagon i flammor…..
Bild
Därefter Twin Towers
Bild
Och se här..
Bild

Kan det visas tre tillfälliga katastrofer på en $20 dollar sedel?
Du bestämmer, vad du vill tro...?!

En sån bra kväll de blev ändå!

Vaknade imorse, ont i magen, ont i huvudet, sur och ville inte göra nåt!
Men jag tog mej upp och drog på jobbet när solen stod högt på himlen och allt va supert! Kom till jobbet och de sa att vi skickat frys till Vestby som var 16 grader VARM!!! HALLÅ LIXOM! F*UCK så irriterad jag bleeev! För att sätta på aggrigatet är ju jävla noga men åååh jag blev rätt sur, men inte på nån spec. De va bara irriterandes :P
Sen hade dom inte fått ut mycke heller och så va de fel i konsuleringa så de va skit och mycke att göra!
Meen, jag och Kim på utbanen kan ju inte gå fel bara.. Nej de gick så fint så :]
På pausa satt jag, Anton och Omar ute, skönt ute i sola me underställ då.. ja verkligen.. Jag fick finfin festivalmat av Anton, knäckebröd me ost på tub! :D Börjar inte längta lite till festival då!!

Sen blev de mer jobb innan långpausa, jag är helt såld på Go'Morgen hallonyoughurt me müsli! Den är så goood! Jag vill bara ha meeer!! Sen satt jag och Anton ute lite, då kom polisen förbi inne på området :O
Remy kom dit med, han hade precis slutat och va väldigt törstig, han drack väl en 3-4 halvlitersflaska me vatten..  Han sa de att MIIIIIIIIIIKAAAAAEEEEEL ska börja igen!!!!! Åh jag blev SÅ glad! Men han kommer säkert inte börja förrän jag slutat :( Hoppas hoppas hoppas!

Sista rasten så satt alla på skiftet ute, de va så trevligt :) så vi bestämde att vi skulle beställa mat imorn, typ kebab eller nåt :D myyys då! ska bli trevligt de! :)

Nu ska jag hyra The curious case of Benjamin Button.
Holmedal imooorn :)

Vilket snack..



Här sitter jag och äter en mycket god kycklingsallad med de mesta man kan tänka sig.
Majsen har jag doch pillat ut och lagt till sidan utanför bild, uäck!


Annars såå har jag kommit hem från arbetet, bra kväll igen, dock mycket varmt ute så inte kul att va i kylan, och sen kan man ju inte direkt klä av sig så mycke när man ska ut.. Så de va inte liite varmt idag.
Stackars Anton fick märka, skriva upp och köra på samma frys från de vi börja tills kl var 22.52, då var han klar. Något enformigt de! haha..

Men den människa !! Hur orkar man vara så? Falsk, högljudd, babblig etc.. Åh de börjar smått gå mig på nerverna.
Att människan inte tål att vissa pratar med mig och måste lägga sig och höra allt är inte heller kul... Jaja, jag kan leva med de de sista månaderna :D

GONAAATTTA :D

Ånger?

Puuh, trött efter första jobbkvällen den här veckan :) Men de va en bra kväll tycker jag, roligt va de oxå, bra folk osv. Anton är ju tillbaka och de är nice. Sen orkar jag inte skriva mer om jobb nu, för ingen tycker de är intressant att läsa i vilket fall :)
Men vad ska jag skriva om då?

Jo min rubik kanske kom jag på..
Jag kände att idag va en sån dag då jag trivs så bra på Prior att jag ångrar att jag sagt upp mig och hittat nåt annat. Om alla dagar och veckor vore som ikväll skulle jag aldrig slutat, men tack vare att de inte är de så har jag slitit mig ifrån de, men de känns jobbigt :S jag känner en ånger, inte bra?!

Gonatt...

Midsommarhelgen.

Fredagen började med att jag slutade jobba kl 7 efter en jobbig natt med undebemanat jobbteam, som tur va stannade David till kl 3 typ. de va snällt :)
Sen när jag kom hem blev de midsommarfruksot på Stycket, gött me mat innan jag gick och la mej :) sov till kl 16.00 sen handlade jag och fixa innan kvällen, Anna-ida och Maja kom, vi åt tacos och sjöng singstar. Anna-ida lämnade oss vid niotiden, men jag och Maja sjöng oss hesa. Sen fick vi kontakt med Erica och for till Töcksfors och gjorde Hide&Seek; Car Edition mycket rolig lek! :D de va jättekul :D sen blev vi trötta och for hem till var och en.

Lördag blev de kalas/förfest hos Sandra :) de va jättekul och mysigt och heeelt galet :D sen gick de väl lite fort för mig och pang så va jag dritings. På väg till Holmedal gjorde jag lite bravader som gör mig mycket stolt idag...........nooot! :P men va fan :D
Väl i Holmedal träffade jag mer folk och tömde magen på de sista som fanns där, en vänlig själ fixade vatten till mig :D och de är jag mycket tacksam för :)!!
Jag nyktrade till och hade kul.
Tack alla för en underbar helg :D

Idag var de match mot Värmskog! Och halva laget var nog bakfulla :P Meeen de gick ju bra ändå :) 7-2 blev de! WOHO!!!

Nu blire film eller nåt. Ostriskaka och Keso typ :)

Nya familjen.

Idag har jag vart i Frogner och hälsat på, snälla Monica och busfröet Carl :)  Vilken go unge! Men jag är lite spänd innför då jag ska flytta dit, wops så e de augusti.. uuhuh..

Nu ska jag snart och jobba sista natten innan helg! OCH fyyy sjuttsingen så mycke de vart att göra!! gaah, liiite folk oxå! Igår fick Magnus på gamla sidan komma och hjälpa till, och de var jag grymt tacksam över för allt va jobbigt :P
Sen chaufförer som masar, värre än Remy va dom båda två som kom igår.. Men senare kom Remy och va minst lika jobbig typ.

Nej jag får ta och göra en macka så jag överlever natta :) de gör jag ändå, jag har ostriskakor, keso och minitomater :) mums!

Oj då.

Har typ glömt min blogg, tills Maja fråga om min blogg så kom jag på att den fanns :)

SÅ vad ska jag skriva... Hade en joobbigt natt igår! Va lixom uppe till kl 06.00 på söndagmorgon.. sov till va 10.15.. Upp och inte sov nå mer.. Sen jobb från 23.00-07.00....
Okej ett tips är, SOV MER!! om ni jobbar så annars inte..!
Annars va de rätt skojj i arvika i lördags me, men jag åkte en del runt me Jörgen då för jag orka inte gå in på brygga. Låter kanske trist, men de va de inte.

Så  nu ska jag sova :) Natta!

Jag är frysen..

..eller frôsen som vi säger i Värmland.. inte konstigt eftersom jag vart och hållit på med frys i 3 dagar! -18 och ännu kallare! men va fan spela roll, är ju ändå lika kallt ute! VART ÄR SOMMAREN!??


Gonatt Studentresor imorn hehe!

Stolt av att va svensk?

Ibland kan man ju undra :P



Riktig dret.

Så kändes de som matchen gick för mig idag! Och de va illa. Alla va duktiga! Men tyvärr ville de sig inte mot dom jävla norrlänningarna.. så THE END!



Förresten hade jag de skitmysig igår Elin, Anna-Ida och Julia :)


söndagkväll -> maat å fiilm

Jag hyrde ju nåt med!

Glömde ju säga att jag hyrde den mycket omtalade Twilight! Och jag hade förväntat mig nåt suuuuperbra! Men den va bara jättebra! Men de dög!
Och den där killen, Edward Cullen som han heter i filmen då, har jag inte alls tyckt vart snygg på bilder och så, men när jag såg filmen.. *suck* jag är kääääääääär! Jag vill oxå ha en vampyrkille! JAG VILL HA EDWARD!

Nu ska jag duscha och fixa mig... Waterside sen :D

CDON.COM!

CDON.COM är den bästa film och musik sidan på internet tycker jag! Igår när jag va lett över att inte kunna hyra film gick jag in på CDON.COM för att kolla på filmer jag vill ha.. Så fick jag syn på On Demand och klickade dit mig. Och va va inte de om Download+Bredbandsfilm! Yeah! Bättre än att åka på en mack och hyra! För på CDON.COM är lixom inte filmed uthyrd och man måste hyra något annat man inte ville se. Det bästa är ju och att de är billigare än på Shell! Så jävla bra!
CDON.COM - I love you<3

Jävla Töx.

Jag kommer sent hem från jobbet, närmare bestämmt tjugo i tio. Jag vill på en mack och hyra film, köpa nåt gott och så lixom.... MEN DE FINNS JU INTE I TÖCKSFORS! De borde va ett cravings för alla mackar.... Typ...

Liseberg!

Hujdeamej !
Började dagen med att vakna tidigt och va gryyymt seg på morgonen. Sen när jag väl va klar hämtade jag upp Helin och vi drog mot Göteborg! På vägen dit körde vi bara lite fel två gånger!! Vi kom snabbt in på rätt väg igen.
Jag sa till Helin: Jag vill helst inte köra mycke inne i själva stan.. Gissa om vi körde inne i stan? Ja, som två yra hönor. "Sväng här.. nej vi skulle åkt dit.. Här då? Nej fel igen" :D
Till slut hittade vi till centralstation och Carl fick hjälpa oss att hitta rätt. Så vi hittade dit Helin skulle vaxa sig, sen fick vi leta parkeringsplats så vi kunde gå och äta!
När vi var och åt kom Maja och Anneli. Som vi sedan tog med oss i Lille Skutt och reste, återigen kors och tvärs genom stan för att hitta till Vasagatan, där Helin skulle möta en kompis.
Jag, Maja och Anneli satt i bilen och svettades som grisar när Helin som "snart" som "bara" var och träffade sina vänner i 5-10 min (läs: minst 20 min!). När väl hon kom tillbaka tog vi Lille Skutt på mer äventyr i stan och fann Liseberg.
Riktigt kuuul! Balder, Lisebergsbanan, Ben&Jerry, m.m man får inte nog av stället!! Eller jo när klockan närmade sig nio :S och de regna och vi frös efter att ha gjort Titanic i Flumrider! Yeah!

Helin och jag fann vägen ut ur stan, hungriga... Vi skulle ta oss till Uddevalla och äta på 7eleven.. När de bara stod Oslo och Strömstad på skyltarna och vi körde över en lång bro förstod vi att vi kört fel, de blev att vända och tillslut kom vi fram till Uddevalla och fick mat, de va den godaste Bamse med mos jag nånsin ätit! :)

Nu är jag ASTRÖTT! Efter att kommit hem till två skithundar och en skrikandes katt!
GONATT!!!!!

Mornings!

Jobbade kväll igår, vaknade lite efter kl 6 idag.. Trött? Nja inte så farligt, idag ska vi ju t Göteeeborrrg jag och Helin, och kommer nog träffa på Maja :) Kommer bli trevligt de!


Nej nu blire morningskaffe!



Längtan efter gröna kaniner....

åååh imorn drar jag och Helin till GBG! Jag tycker de ska bli kuul, hoppas på fint väder då och mindre vind! Och sen LISEBERG. Kuul! Och sen va de längesen jag ungicks med Helin så, annars har vi suttit på leksaksaffären på köpcentret och hängt, de här blir ju annorlunda :D hehe!

Har börjat dagen med en üüüüberbra furkost....not... så nu blir de frukost. om jag orkar, de är jobbigt att göra mat höhö.. och diska, och plocka ur maskin.. nej usch vad lat man är.. de är faktiskt inte så illa, de känns bättre när man gjort de, bara man tar tag i de då :D

Nu börjar de kännas att de e svensk sommar, så härligt, sool, reegn, parker, festival, alkohoool, ja osv.!! HURRA!!

Vindigt värre..

Usch så de blåste imorse, jag blåste nästan bort, men de hade vart skönt att göra de för då hade jag sluppit gå till jobbet nu eftersom solen kommer frma nu :D men solen får försvinna nu, för nu ska jag snart jobba ju.. Och de är inte så kul att gå där inne på jobbet när de är jääättefint väder :(
Och sen kommer en viss människa jobba med oss, och jaaag ooorkar iiiiinte.. Så jobbig att höra på, jag hoppas Kim är lika social som han va i lördas haha :)

På torsdag är jag ledig iaf :D då ska jag och Helin på Liseberg! WOHO!
Vi pröva Skype igår med, haha kändes ganska konstigt :P men men..

Nu måste jag gå ut med kräken.

Spa..

Visst är de konstigt? Efter nästan två dagar på spa är jag mer trött än innan! Vi fick gratis kurbad, jag valde energi, tror ni inte jag va så trött så jag sov 12 timmar sen? Hujedamej... Vad ska jag göra för att få energi då?

RSS 2.0