nu får de va nog!

ja nu får de va nog me att äta fel, ja försöker äta som mamma och pappa men kan inte hålla mej från osten :/ den farligaste av allt i dramat.. jag utan ost är som årjäng utan bolaget.. men man kan äta ost nån dag då och då.. och sen "unna" sej liten bit av nåt mumsigt.. dumt.. och varför är jag så hungrig hela tiden? jag hatar att va hungrig!
jag har börjat me mitt wii fit här på allvar nu och ska nå mitt mål men jag vill ännu mer.. har värsta komplexkvarten nu.. mina vader är feta, jag hatar min extra haka. den är äcklig.

men så är de, jag ska snart ha mens då blir jag sån extrem på allt sånt! men imorn ska jag ut och springa eller cykla + yogan! den är superviktig och kul!! :D

och DESPERATE HOUSEWIVES är tbax <3 jag äääälskar dom :D

idag har jag för övrigt jobbat, målat en pingvin till claes, å han blev så glad.. sett nåt kul har jag med =D HAHA kan inte skriva här för ska visa guro och de e hemligt va de e så ifall hon läser så! Mohahaha! sen har jag vart ute me mamma å pappa på en rask promenad i skogen :)

gonatt

klipp

Jag vill klippa mej!

and monday is over..

dagarna går fort, fast jag har haft tisdag idag så går tiden så fort så ja inte hänger med, snart e de ju freda och arvikamâten :) nån som kan erbjuda mej en sovplats i arvikat? hihu

idag har jag jobbat. helt allright dag. jag hade rema, de tar tid men bekvämt arbete. ibland lite jobbigt..
claes va lite sur för att jag inte målat en pingvin till han, så jag ljög och sa att jag gjorde en extra fin :S hur gör man en extra fin pingvin? jag kan bara måla simpla djurmålningar.. jag är mest stolt över min tiger som mikael fick men de har jag inte sagt till claes, för då blir han sur, hans katt är ju coolast..

jag har vart ute och gått på gamla E-18 eftersom nya öppnade idag, så nu är Hån en öde by, spökstad.

PAPPA TJATAR OM TEORI! FÅR JAG SPY PÅ HAN DÅ?! och han vart irriterad på att jag filade naglarna! va blir inte jag då när han slaffsar i sej päron?

jag gjorde min nu dagliga yoga. hihi.. och sen boxades jag, och rockade rockring :) I'm gooood :)

nu ska jag snart se på värmlandsnytt xD

lovely!

Nybäddad säng + nyduschad = lovely !

var en sväng hos anna-ida och spela med andra ord med NYA pluppar! :D de vart lite roligare än när man kunde allt ;) Isabel var med och Markus kom oxå!
Markus: en som slåss och mikaels efternamn!!? Anna-Ida: BråkStake!
hahaha den va bra tyckte jag xD


nu fick jag lust med att SLÖSA pengar, på kläder! massa dyra kläder oxå! jag måste nog göra de nån dag hehehe =D
och jag vill fortf flytta till London :)


gonatt nu ska nyduschade jag sova i min nybäddade säng :)

p.s jag gjorde min yoga plus lite muskelträning, aerobics och balansträning och min BMI har gått ner 0,4 !! :) WIII x)

yogapass

tänkte ta mitt yogapass nu :) ska försöka göra lite varje dag så man blir lite mer smidig :) de e rätt kul men jobbigt oxå :O fast först ska jag ta en tur i de fiiiina uuuunderbara vädret som jag bara blir så glad av ! =D jag älskar verkligen höstvädret när de är som nu! sen ska jag och spela spel ;) hej svejs.

usch..

ja usch säger jag bara...

söndag

ja nu va det söndag igen. tiden går så fort..
i fredas jobba jag dagen, de va kul att jobba med david och razza igen :) snällt av sergej att byta skift med mej oxå!
vid halv tre ca åkte vi mot uppsala, när vi kom dit va jag en liten sväng hos lalla å olle innan ja fick ta tåget mot sthlm och jo :D de va jättekul att se henne igen! vi prata maaaassssaa :D sen på lördagen fick ja ta tåget tbax till uppsala, där väntade pappa med sin nya bil och så for vi mot säffle :) spelade match mot sifhälla och vann med 5-2! =D sista matchen för säsongen dock. men kul med vinst. på kvällen spela ja wii fit. jag ska bli bäst på yoga har jag bestämt :) riktigt kul!

idag ska ja nog köra lite fyrhjuling, så härligt väder !!

orkaa

jag orkar inte blogga nu FÖR JAG SPELAR WII FIT !! och jag e så jävla bra i backhoppning =D

o8

nu är jag i sthölm hos jo, vi dricker lite von o myser :) puss. och vi pratar massa minnen :D hihik

god morgon...

..för 12 minuter sedan blev jag väckt av............CLAES!!!!!!!
de trodde jag aldrig. han kvittra så glatt god morgon så jag ville spy haha!

god morgon...

..för 12 minuter sedan blev jag väckt av............CLAES!!!!!!!
de trodde jag aldrig. han kvittra så glatt god morgon så jag ville spy haha!

armbrytning

jaja nu va ja hemma från jobb. men imorn ska ja jobba dagen eftersom vi ska åka mot öster vid två.. hihi :) och Sergej va så snäll och bytte med mej + att han börjar 13.00 istället för 15.00 för ja måste åka då :) schysst värre ;P
lugnt och skönt att jobba kvällen, idag kom guro med bilder och mikael sa hon.. men han va där före henne ;) hehe. tro inte att ja går miste om de du HAHA! men jag fick aldrig se bilderna för Omar kolla på dom själv, när vi andra JOBBA!
sen kom Claes oxå, nu är de nog snart 5 veckor vi vart ihop. haha. idag fråga han mej vart jag bodde, så snart kommer han väl å leker med mej, och imorn bitti ska han väcka mej sa han :S usch hoppas ja inte han gör..
Claes utmana Omar i armbrytning, och Omar, självsäker som han e tänkte väl att de blir en lätt match och antog utmaningen.. och så satte dom sej ner och jag räkna till tre och vips så hade Claes drogit ner Omars hand i bordet.. Omar kom med en ursäkt så klart att han inte var förberedd så dom gjorde det igen, jag räkna ner och vips så hade Claes vunnit igen! haha! Omar va såå sur! och nu ska han träna en månad för att slå Claes, inte för att han kommer lyckas tror ja :P Claes fick en fin teckning på en katt som ätit upp en kyckling av mej som pris för att han vann, han satte den i framrutan på sin lastbil hahahaha!! alla chaufförer kommer va så avis på den ! xD

Anton och jag hade väldigt seriöst samtal om gråtfilmer på vägen hem. Vi erkände vilka filmer vi grät till..

nu ska jag sova för jag ska ju upp 05.30.. Claes kanske väcker mej då.. hoppas ja kan vakna själv utan hjälp från han :P


komplex

gud va mycket jag stör mej på hos mej själv just nu..

fetdiet

=D

jag är på väldigt bra humör :D tror jag kommer sova skönt inatt och upp i tiden och ut i de härliga vädret (som ja hoppas de är) hihi :D gaaah va jag är glad :S va läskigt.... :O



helly

hej hopp nu har ja vart hemma en timme precis. JÄKLAR va lugnt de va idag.
jag fick inte köpa claes' mössa idag för jag hade för mycke pengar hehehe.. kanske imorn. *drömmer om mössan*
omar och jag har haft "serious-talk" idag haha! han försöker hitta en kille åt mej på prior. schysst kille va? haha. men typ alla har flickvän, men inte kim, men han va visst inte min typ, niklas, remy, anton och mikael har ju inte tjejer, så anton va nog perfekt tydligen, för vi e båda lika generade ^o) hmm nee... ja tror ja kan fixa de själv helst.. burhan vill oxå fixa kille till mej? va fan :O måste ja ha kille eller va e de me dom? :P

JAG LÄNGTAR TILL FREDA!!! JOOOOOOOOOOOOOOOOOO<3


me nu ska ja se på Garden State :)



uggsjöbjugg

jaja nu e ja klar för jobb.. har inte vart ute :(:( ja har iofs 15.20 min på mej.. men hur långt hinner ja gå innan ja måste vända då? hehe :P dumt.
imorn ska jag upp klockan nio iaf. å så ska jag, sandra å anna-ida ut och gå i skogen eller nåt :) hoppas de e sånt här fint väder då ^^, underbart med fint höstväder :D wheiy!

haj då ha en bra e.m och kväll alla som kan va ute ! :(


hur ska ja hinna :P

ja får så mycke att göra helt plötsligt. nu ska ja laga mat å gå ut i de fina vädret ett tag och duscha innan klockan 14.15! de e "bara" två timmar kvar.. går nog fortare än va ja vill att de ska.. nu e ja själv oxå. mamma åkte till tandläkaren.





gaaaaah!


okej.

ja jag har varit rätt dålig på att blogga men kan skriva lite kort om helgen:

Fredag: jag och anna-ida packa in oss själv och våra plånböcker i bilen och for til Säffle för att hämta Jesper. sen åkte vi till karlsta. gick på bergvik. jag köpte en snygg "gammal" addidas tröja och en myshalsduk sen for vi till toys'r'us och köpte ett nytt sällskapsspel; "den glade mytomanen". riktigt nice att få ljuga hehehe.. sen spela vi spela, markus, pappa, kerstin och guro va med. sen fick jag, jesper och guro för oss att åka till årjäng och kolla in läget. där va de lite folkat. träffa mikael :) sen drog vi hem typ.

Lördag: fotbollsdag med jobbet. nice. vann sista och viktigaste matchen, anser jag iaf. inte omar. men de bryr sej ingen om. hehe.. kanske :P sen drog jag, guro å marianne till årjäng, hitta fint ställe där vi drack lite på haha.. sen fann vi anna-ida och julia sen mötte vi anders, johannes och sandra så gick vi upp mot området me dem. stanna efter vägen och satt på asfalten ett bra tag. sen kom vi upp till området. jag och jimmy åkte virvelvinden, de borde jag inte gjort för jag spydde :S sen mötte jag CORNELIA!! åh va jag saknat henne :) sen mötte vi lisa falk me :D riktigt kul att se dom! sen resten av kvällen typ gick jag me daniel, vi köpte kebab. jag åt kebabrulle i 110 km/h. de ni!

Söndag: sooooooov länge, eller till ett iaf. då gick jag mot töcksfors och mötte upp maja :) vi käka pizza sen va hon tvungen att dra mot gbg igen så jag hoppa av bussen vid hagavallen och kolla på f-93s match. fast jag kolla på pappa som dömde då hehe ;P
sen spela jag, anna-ida, markus och fredrik lite spel :) de va väldans kul. markus ljög riktigt bra haha! men jag ljög bäst :) sen körde jag brorsan och choffer till säffle :) pappa körde hem :P


och idag har jag jobbat :P rätt lugnt och skönt fast vi va bara tre; jag, anton och harry... så omar ringde på anki så hon kom å hjälpte oss.
claes kom dit, han hade köpt mössa på mâten.. en sån vit me blå streck och som de stod CLAES på med blå text. en sån alla föräldrar köper till sina små barn. oftast. fast claes hade köpt sej en. jag vart avundsjuk, jag vill oxå ha en mössa som de står claes på.. jag kunde får köpa hans för 25 spänn. men ja hade bara en norsk krona då å de gick inte han med på.. hmm :/

nu ska ja äta lite och se på desperate housewives då. synd att säsong 1 snart e slut.. får nog köpa 2an :D

GNATTI!

lite bilder från helgen


köra

nu ska jag köra brorsan till säffle.. sen ska ja skriva om min helg lite :) ha de :D

fylleblogg säger : hej !



först glömde jag att skriva nårt å publiseraa men nu ksriver jag lit . ifag har ja vart på mâten och jag blev lite för ful så jag spyde på dasssen. de va bra at hjag gjordet för jak mår bettre nu. och jag ärt sjukt trött. så jay trör jagh ska sovad nu och jag såg steonar när jag skullle heim. jakj vinka till honomo faktisktskt. hej hej sa jag i hjärnan. jag orkate inte prata. allat jag sa när jaf prata var: MIIIIIIIKAAAAAAAAEEEEEEEEELLL!!! occxså skrevk jag i virfvelvinden... de vart den som gjordet. att jagh spyydde att alltså.. jag såg mikaaaaaeweeeeelll igår men dåt skrek jah inyte påhomon nåt utan fick en klaäpp på huvet mitt.. jag ska sova natti bat



vet ni att jak er jackk sparrpuw?

färdig för sista natten..

snaart kommer anton. skulle vart bättre om han inte kom för ja orkar inte jobba för ja blev trött |-O men de gåår braaa.. bara ja slipper pakka ica med bara abo eller abdul eller va tusan han heter. känns såååååååå mycke segare när man bara e två! hoppas ja slipper ican över huvudtaget men de e lite tveksamt faktiskt.. men hoppas kan ja ju :D och om vi har tur har kvällskiftet packat lite skårer åt oss men de e högst otroligt ! xD

snart mâten. fast imorn blir de säffle och karlstad en sväng sen får ja se om ja drar dit på kvällen. på lördagen ska ja visa Guro vad en LANGOS är!! ååååh ja har saknat lango sen festivalen!! mmmm de är såååå gött!! ja älskar de :D
på lördag e de fotbollsdag med jobbet oxå å de ska bli så kul hoppas ja :D wihu, och sen hoppas jag david & sergej blir med :) :)

ne nu ska ja packa ner allt i väskan innan anton kommer! SOV GOTT Å DRÖM OM MEJ!! :)



man kan se isabel i anna-idas pupill, wow lixom haha

hej och hå

nu har ja mycket att göra xD
ja ska göra fruktsallad, se på idol och vem kan slå filip och fredrik, och äta, göra smörgåsar att ha med på jobbet, komma ihåg drickan, och sen e de mer att göra som ja inte minns.. :S jobbigt. har bara två timmar på mej haha.

pappa kom heeem...

ja vill att pappa ska komma hem nu. jag behöver bärhjälp. lovade ronny att ja skulle köpa dricka till lördagen och orkar inte bära 3 brätt själv tror ja.. sen vill ja att han ska komma hem å göra kaffe så ja kan komma upp ur sängen.

SKÖNT MED BARA EN NATT KVAAAAR :D

nu kom han hem :D

godnatt

hemma från jobbet. nu blir de "kvällsmat" och sooova :D sen de bara en natt till :) woho sen e de heeeelg :D

natti!

fan min mobil haka upp sej på å vibrera :S

god afton

ja nu vakna jag för ca en timme sen :) skönt att sova :P har precis ätit, lövbiff, ris och kebabsås :S de va sådär. tråkig mat! mamma gjorde nån kinesisk sötsursåsgryta till sej å pappa.. jag gillar inte kinesisk mat å inte sötsursås! + att ja blir lite dålig i magen av de hehe :P

nu kom farfar och kerstin så vi ska dricka kaffe..
nu ska ja skicka iväg ett sms t helin och fråga om vi ska börja med våra promenader :)

suss

förresten va ju min "pojkvän" claes på jobbet i natt. vi firar ju snart 4 veckor. han hade en idé att vi skulle backpacka tillsammans, jag bestämde vart och han betala. men jag ville hellre till liseberg så de blir de helgen efter mâten xD åh va ja längtar hahah!!

gäsp

nu ska jag sova folkens! kom hem från jobbet för ca 20 min sen. ska tänka på alla som jobbar när ja sover hehehe... GONATT :D

äntligen xD

ååh idag var jag äntligen iväg och fick botox i min överläpp <3 de blev så bra! skitnöjd!!



fint va? lite svullen.... hehe nej men min läpp har svullna upp för ja har ett sår under läppen :( lite ont :/

första natten

ja nu har jag jobbat min första natt. de va lite skumt. kom hem halv 8 imorse å somna som en stock och sov till hmm 15.30 ca :D sov sååå jävla skönt!
natten gick fort, förutom när klockan var typ 04.30 då va de trögt å va trött man va!.. då stod jag och anton och pakka ica som vi gjort hela natten typ hehe :)

ja har svårt å bestämma mej om ja ska träna eller inte :S orkar ju inte egentligen hööm...

kaffe och d.h

jag sitter med en kaffe och kollar på desperate housewives å myser i sängen :) om 45 min kommer anton å hämtar mej :S känns skumt att åka till jobbet NU, så snart lixom :O fifan...
men spännande :D whey.

gonatt alla andra :)

söndag

nu är de söndag. idag har jag gått tipspromenad på nya e-18. tråkiga frågor om bara e-18 å bygget å sånt.. brr.. sen har jag spelat spel med a-i, isabel, fredrik, markus och jacob :) de va kul! :D med andra ord är verkligen lika kul varje gång ! sen åkte vi till centret och kolla efter nåt nytt spel men fanns lite dåligt med de så jag och a-i ska till karlstad å kolla :) nu har ja legat och kollat på desperate housewives i typ 2-3 timmar :) försökte somna oxå för jag ska ju snart och jobba men ja kan inte :S kanske kan sova en timme nu! OCH jag har beställt Wii Fit nu :O ooh! spännande hoppas verkligen de är kul nu, annars blir ja ju besviken hehe :) njao kanske ska äta lite eller sova..

hej puss



på nya e-18 får man köra i 100 :) woho

lördag.

orkar inte skriva men iaf idag spea jag match. förlust tyvärr. men vi va bra. sen sjong jag anna-ida julia å elin singstar nu e ja dödstrött (??????hur?? ja sov ju så pinsamt länge!) så gonatt!

helg igen..

skööönt :) fast är ju ca 2 dygn och 6 timmar till jag ska på jobb igen. börjar 00.00 på söndag/måndag ! ugg, de blir lite spännande då :)

idag va de lite stressigare på jobbet, Espen de la Gris va "syk" hörde inte av sej förrän 12.00 ! fy fan! harry hade fri och jonny skulle inte komma förrän kvart över 8!  jag va ENSAM på nivå 5! där brukar man va minst 3 vanligvis! gissa om de va mycket att göra.. ojaa!! men de gick väl an, jeg er flink xD
Claes vågar inte komma å leka med mej haha.... synd...hrm eller inte ! x)
körde ut frys åt claes idag med och de va såå jääävla kaaaalllt!!!! brrr!!! mina tår va som is! och jag min första pause varade i 5 min för ja orkade inte sitta själv å äta efter alla andra när ja visste att kani va själv på utbanen å sysop. körde allt typ :P så tryckte ja i mej en macka å sprang ner å bråchecka Joh-System åt Micke för han ville lasta =P men de första 5 timmarna gick fort då å de va skönt å slippa se espen :] sen så gick de lite segare helt plötsligt. sprang i trappen från nivå 5 till nivå 7 ett antal gånger. och sen kom micke igen å vänta på asko öst så då stod han å vänta på fraktbrevet som ja skulle checka åt han å sen lasta han lite för fort så han lasta pallar ja inte checka så då fick han köra ut lite. ja gillar inte att va inne i lastbilarna :S de e lite läskigt huhu... :P

nej nu e ja hungrig.. maat!
förresten, ja och trisse har bildat en truckorkester, ofantligt underbart ljud!

min nya pojkvän<3

jess! idag fick jag visst reda på att jag har kille och vi har visst vart tillsammans i två veckor och jag är helt ovetande ! :O kommer tbax till de snart ;P

idag va de lite mer och göra på jobbet. men de e bra för tiden går fortare. jag och kani stod på utbanen.. hände inte så mycke de första timmarna.. efter lunch kom de en del, och jag fick ta frys med.. remy va där och hämtade samlasten! haha.
mötte han på trucken där de va som trångast så ja svängde in i ett skyddsjärn (kan inte beskriva dom röda järngrejerna efter väggen med nå annat bra ord!) så de small till som fan :S sen körde remy in i en pall med trucken så den tappa handtaget xD haha. sen krocka vi inne i frysa. jag ser lite ut som en taliban när jag har hand om frysa (luva på tröja och buffen upp över näsan) så han fråga om jag frös.. ne inte alls haha idag va de bara -23 grader på frysa!! sen prata han i telefon å så skrek han på mig och bara: -Julia! Claes vill snakke med deg!
och jag bara tänkte "va fan vill han nu dåå" :P så jag tog telefon och Claes bara: -Har vi vart ihop i två veckor idag?
HAHAHA så jag är ihop med Claes om ni inte visste de. Och han sa att vi måste fira de :P och claes kom aldrig och lekte med mej igår som han sa, så han sa förlåt och sa att han kommer imorn istället. Hurra! de blir nog jättekul!
HAHAHAHAHAHAHA!!


annars idag har jag vart ute på promenad med anna-ida å sen dammsugit mitt rum å slappa och kolla på Vem kan slå Fredrik och Filip!
va på coop oxå å träffa Helin :D till veckan ska vi börja me våra promenader som vi bestämde för ca 3 veckor sen kanske :P

nej gonatt, nu ska jag och Gurpur lista folk !

nattig

nu börjar de bli dags och sova. men först lite desperate housewives såklart :)

kul träning förutom att jag blir så lett pia å hennes oengagemang (?) :/


ne sov gåttiggt xD

wii fit

nån som spelat wii fit nån gång och kan säga om de va kul eller inte? är väldigt sugen på att köpa ett, fick ju lön igår =D och sen har ja maaaassa kvar av lönen från förra månaden :D




slö

idag är jag slö ! hade hand om frysa på jobbet idag.. lite kallt ibland.. bara -18 grader då xD
claes skrämde mej idag igen och sen fråga han om jag ville leka efter jobbet.. hahaha!!!


ska nog träna sen. nu e jag pissnödig och godissugen. puss !

fröken högenes..

..när du ser de här.. kan du väl svara på msn iställe för fan :D mycke lättare att ha en konversation där ;)




från en av våra underbara Shellpromenader mitt i natten <3

de måste ske..!

Erica de måste vi bara! De skulle va såå kul :D vi bokar biljetter idag !



idag har jag jobbat. trögt mestadels men snabbt på slutet :)
snart årjängsmâten oxå :) jimmy och jag har en deal att vi ska fortsätta vår tradition och åka virvelvinden tsammans :) plus att vi nog lyckats övertala anton att bli med =]


ikväll ska jag, a-i å sandra spela spel :D

nu ska jag gå uuuuut =)

ERICA!

27 sept. Hemma Färjestad - Frölunda kl. 18.30

en klassiker eller va säger du? :)



otroligt fantastiska människor!

Paralympics är såå mycke roligare att se än "vanliga" OS ! Jag är imponerad av alla människor med något fel att dom orkar stå på sig och prestera som dom gör! Fantastiskt :D Jag blir glad av dem! haha :)

mätt som en präst

jobbat idag... med ESPEN :'( tyvärr. men som tur e de bara den här veckan :D


jag laga mat t mej å pappa å de va såå gött =) nu ska ja slappa lite ^^,


Spagetti Carbonara med Räkor !

skulle bara..

..säga gonatt Sverige ! nu blire Desperate Housewives tills ja däckar ! puss

slappsöndag

skönt å slappa heela dagen =) jag sova, gick upp å käka, titta på idolreprisen, gick t töcksfors, va hos mormor å morfar, åkte hem å fick en knäpp å städa rummet :) haha de händer faktiskt ytterst sällan men ja hatar när de e stökigt egentligen å idag orka jag städa upp efter mej :) *stolt* hehe

nu ser jag på ensam mamma söker.. =P tss.. sen ska ja nog lägga mej å se på desperate housewives tills ja somnar igen :) ska ju upp halv sex imorn å fixa matsäck å sånt till jobbet.. hmm undra vart mitt kort och skåpnyckel är till jobbet :S de behöver jag ju.. lite skönt å jobba dag :] hinner man göra mer efter jobbet å så kan man gå på träningarna !
fast jag har lite ont i ryggen sen matchen igår när jag ramla :S ibland blir min vänster arm helt lam känns de som, orkar inte göra nåt me den .. lite läskigt faktiskt. men de ordnar sej alltid !

hej dåå :)



åka-bil-kväll

Idag sov jag till 12 bara :P sen spela vi match mot arvika, i arvika, *suck* de gick inte nå bra de :/ men men. ibland funkar de inte så.


sen när vi kom hem då blev ja med anna-ida som va chaufför åt fredrik :) börja ju me me soppatorsk ! haha illa :P men de löste sej tillslut å vi åkte runt lite i töckan först. sen va vi i ärtjärn för å hämta stefan men blev bjudna på kakor å tårta å kaffe :P såå gott me snickerskaka.. :D ! synd bara att de e så onyttigt. ja som försöker äta nyttigare, har iofs gått VÄLDIGT dåligt denna helgen dock :P men iaf så hämta ja å anna-ida julia hansom haha :) och sen hämta vi upp stefan å fredrik igen å så va vi iväg :P körde runt i årjäng bara :) men va rätt trevligt ändåra ;P




nu är ja hemma å har ätit en uuuunderbar smörgås :D å ska se på DESPERATE HOUSEWIVES tills ja somnar :) natti!




nu är ja hemma för heelg :)

shit pommes frites va lugnt å skönt de va på jobbet ! Anton (pajkillen xD ) och jag kände oss lite ensamma, inga folk heller. Sys.operatörerna va antingen på kontoret eller bak på Reman och Omar satt på kontoret och Bob va på nivå 2 å Amir på frysa så vi va ensamma vid utbanen, Mats va iofs där en stund fast på andra sidan och kastade. De kändes så tomt, brukar ju va fullproppat me folk, men man får nog vänja sig :)
Nästa vecka blir de jobba dag =P blir jobbigt å gå upp typ kvart i 6 nu efter ha gått upp mellan 10 och 12 ^^,

nu gör pappa räksallad till mej! mumma! :D



fick mina filmer jag beställde igår från cdon.com :) stor eloge för snabb leverering iaf ! :D stod ju 2-3 arbetsdagar på hemsidan men ikke ! vilket inte gör mej nåt.. såg på SPIRIT förut! åååh ja älskar den filmen haha =D den e så bra ! ja blir så glad av den bara hihi ^^,


Imorn e de match :O mot arvika ! ska bli kul!
så ja borde sova ja natti natt :)



tjolahopp de e freeeda :D

äntligen freda :) sköönt! börjar bara jobba om 3 och en halvtimme :P men wtf jobbar bara till nio iställe för elva på fredagar ju :) och David skrev att de va som vanligt på dagstid vilket betyder slaappt för oss på kvällsskiftet :] wihi !

nu ska ja käka frukost me mamma å sen ska ja nog gå ut i den hääärliga solen!
tjoflöjt!


Syster Anton

ja vårt kära band har fått ytterligare en medlem. Trummisen Torgny! Och förutom sång ska jag även få äran att spela gurka, ja vet inte vad Anton ska göra mer än skriva texter, Göran ska iaf spela alla andra instrument verkar de som. De kommer bli ett riktigt fränt band tror jag xD

SLAPPDAG på jobbet igen :) men ja gråter inte för de!
Bob hade beställt pizza oxå som vi fick smaka på :) de va gott!





nej men hej då då :)

om 5 min......

...åker ja till jobbet! heej dåå :)

hemma tidigt. btw nån som har tips?!

om ja hade jobbat som vanligt hade ja typ precis klivit inom dörren nu.. men ja å anton fick dra hem kvart över nio :D de va värt 400 spänn tyckte vi å dra hem två timmar tidigare! LÄTT! va rätt trött då vid nio så hehe :)


Är det  NÅN som har ett bra tips hur man dumpar nån på ett snällt sätt?
Om den personen frågar om man vill träffas och man inte vill, fast man vill inte såra den och verka elak?
De är så grymt svååårt :S


Oh Anton kom på att ja har en speciell fobi xD Jag har asiatisk film-fobi.. jag klarar inte se dom bara !

ne natti natti!


svamp xD

snart

snart måste ja resa mig ur sängen och äta, duscha, gå me hundarna, kolla om de finns nåt att ta md och äta och sen resa till jobbet..
fifan igår när ja kom till jobbet trodde ja ja skull spy! mådde så illa :S men de gick över som tur va :)

meeeen hare !

hemma.

så var man hemma efter ännu en dag på jobbet. en helt okej dag med lagom att göra :)
claes strir lite ibland =P idag kom han först å sa att han skulle köra hem mej för pappa sagt de.. ja visst säkert! de trodde ja ju på.. sen vill han att vi skulle dricka kaffe tillsammans, men då kunde inte jag för jag jobba! så vi skulle ta de klockan nio men ja såg inte av han då så ja slapp de haha å sen kom han å fråga om en dator som bruka stå i hörnet.. jag fatta inte ett skit av va han prata om =P sen hällde han å niklas salt i omars kaffe xD schysst !

fick ett nikotintuggummi av anton på vägen hem, usch de va lite läskigt. han köpte de för kicken haha !
sen så blev jag medlem i ett nytt band som heter: syster anton.
de består av; låtskrivare anton, musikkompositör han i baksätet som ja inte vet namnet på, och jag blev sångerska. fast jag inte kan ta en ton men ja skulle sjunga ändå å få 100 kr mer än dom andra i lön.. nice..
så alla får va vaksamma efter Syster Anton. vi kommer snart slå igenom..


ne nu blire äta, film, sova :) natti !

väntar..

nu sitter ja här ensam hemma å bara väntar.. färdig i god tid för jobbet.. *gäsp* igår va ja trött, nu e ja trött.. ja e nog inte trött sen när ja kommit till jobbet hoppas ja :P
igår va de rätt slappt. vi har ju börjar jobba 3skift ute hos oss å då finns de inte så mycke å göra, iaf inte på kvällsskiftet xD men ja ska inte klaga, de va rätt gött. anton och jag fick välja mellan å städa å packa lite ica.. ja tyckte de va rätt lätt val å packa ica. så vi packa en pall var å sen vänta vi på att klockan skulle bli elva :P
david va där för å hämta bob.. stackarn, skulle börja sju, såg inte liiite trött ut haha :) david e snäll han!
åh ja längtar till 20 september då vi ska spela fotboll me jobbet :D de va så kul ifjol å blir förhoppningsvis de iår med!! wiie!

ne nu ska ja sätta mej ner å vänta lite till x) hejsvejs!

sleeepy

Kul helg. brygga på lördan! riktigt nice å möta alla min godingar :)


nu har ja precis kommit hem från jobbet! är dööödshungrig och trött! nattii!


RSS 2.0