Snart Selma!

Inte illa idag, bara lite slö och tung i huvudet.
Igår så var det jag, Sandra, Lisa, Jannike, Robban, Johan, Patric, Kosser och chaufförerna Rasmus och Robin, först var vi hos Robban och drack lite och sen bar de av mot Örje. Kosta 200 norska riksdaler att komma in....dyyrt...! Men jag hade trevligt, gick iofs en del med Guro, sen träffa jag på andra jag kände med, bl.a Kim och han va väldigt pratsam. De va kul :)

Nu ska jag börja packa en liten väska som jag ska ha med mej nu när vi reser till Selma Spa, guud så göött de ska bli :D huhu :D

HAA DEEE :D

Hallå hunger!

Hallååå! jag dör av hunger här? ge mig mat! jag är för lat för att laga! (och diska framförallt!!)

Svett!

Puhu så varmt de är! Har legat ute i solen mer än timme, somna lite, faarligt för mig som bränner sig lätt, och inte minst så svettigt.. uusch.. så fruktansvärt varmt :P men gött man ska ju inte klaga nu!
Jag ska nog försöka få med mig nån och bada i dammen, har ju inte badat än!! och måste bada inna juni... lite tid kvar!!
Sen så fick jag ju ett sånt sms från Kicks med 20% på parfym, de vore dumt att ödsla bort... hihi!

Ikväll har jag lust att åka till Örje ju, nån som ska dit?

Lille Skutt



Alla som ville se honom, här är han!!

Lille Skutt hoppar dåligare och dåligare..

Lite trött man va idag då! vaknade vid halv 3 för då va de mat. Urk! för att äta de första man göra när man vaknar! Tvingade i mig maten.
Sen va jag gryyymt fräsch efter att ha legat och svettas i några timmar, så jag duscha.
SEN tog jag med Jesper på en premiärtur i Lille Skutt till Töckan! Och de är med glädje jag medelar att Lille Skutt hoppar sämre :D
Vi köpte våtservetter, båtskor(?tror ja de hette?), gôtter, glass och blommor.. Precis va man behöver för att få en ren bil, tuta på båten, dåligt samvete, svalkande käft och en glad mamma!

Nu ska jag titta på nåt gammalt, närmare 11 år gammalt, minns de ju som igår (nej inte igår kanske, men nära) som jag såg på den där nostalgibloggen.. hihi!

Natti!



Beautiful

Skönt med helg, de firar vi med en skön låt!


Katt asså..

Vissa gör precis som dom vill.. här sitter jag och äter frukost och så kommer katta och lägger sig brevid.. myyys med katthår i maten!

Gooood morning!

Jag jobbar natt, därmed min dåliga uppdatering!

Och alla som vill se min fina lilla gråa pärla, lille skutt som han så fint kallas, så vill jag bara säga: ha tålamod, bild kommer inom snar framtid!

Skönt med sol va? Skönt att gå och lägga sig med va? Naaat :P

Nu ska jag snart försöka göra premiärdoppet!! JAG VILL HA VARMT VATTEN DÅ TACK!


Efter som jag inte har bild på Lille Skutt får jag lägga ut en bild på mammas kära lilla hund Ludde, med fint underbett! HAHAHAHAHAH!!(fast de kanske inte syns såå bra på bilden.)



Idag...

..har jag köpt en bil!

Haha humor!!

Jag satt och läste på bloggar som uppdaterat i Bloggkoll, och kom till Towa Lindbergs blogg.
Jag hoppas verkligen finanskrisen slår till så de blir som hon skrev: "Tänk om finanskrisen slår till så hårt att 50 Cent måste byta namn till 25 Cent."


Hahahahahahaha!!


Arash.

Jag hade precis Arash på besök, han provkörde vår bil



Sjåför.

Igår var de ju parken i Årjäng. Så jag va chaufför åt Lisa, Camilla, Sandra och Jannike :) De va rätt trevligt, glada tjejer hehe..
Men före så va jag med i Östervall på byggdetur, de va rätt trevligt då, jag Anna-ida, bell och pensionärerna.. :P
Sen drog vi och såg på A-lagsmatch. Herrarna vann lätt över Årjing :D
Och sen blev de Lisas kuvös och efter de en sväng till Johan och sen Årjing.Träffa en del folk. Claes bland annat, något full och rarl som vanligt :P


Uff så mysigt de regnar då...

Big fish.

Idag har vart en mellan dag, periodvis bra, periodvis dålig. Dålig för de va mycke bajs på jobbet, en person, och jag är helt otroligt nog trött efter 11 timmars sömn. Bra för roliga arbetskamrater - de gör så mycke.

På träning va jag helt otroligt slapp, jag orkade INGENTING! herlighet så dårlig.

Imorn blir de bygdetur i Öster-vall-skog (hehe gurouttal) blir nog kul faktiskt, även om de inte låter nå vidare :P sen ska jag på derbyt såklart! Töcksfors-Årjäng, kommer nog va bra med folk där! Sen blir de nog att va chaufför åt Lisa och Jannike till parken i Årjäng :)

Nu ska jag se på Big Fish och sooooova :) Natti!

Stinky!



här ligger han och fiser, fy fan va de stinker.

Är man trött så är man.

Ja fy så trött jag har vart idag.. Dagen började bra, vaknade klev upp började smått klä på mig, kollar på de klockan som visade 04.27... de va bara att gå och lägga sig igen :) göött... Sen vaknade jag lite senare och då blev de jobb, Ganska lugn och skön dag men ändå är jag såååå trött! Sov på vägen hem, och efter maten hemma sov jag, och vakna för en timme sen, och jag är fortf skittrött så nu ska jag sova!

nattii :D

Det gör gott..

..att få en liten enkel kommentar då och då får en att må bra, de stärker en!

Im yours.

Först ska jag svara på Anna-idas kommentar: Ja kubbbabackevägen stavas med totalt 4 b för att va exakt, men 3 i följd ;D

Idag har de varit en mycke bra dag på jobbet, förrutom att alla har haft gemensamt intresse för att skrämma mig och gruppera sig mot mig. hehe... kan inte förstå varför..
börja med att jag skulle märka frys, och när man går bland pallarna märker man inte direkt när nån smyger sig på, först kom Elby, sen kom Claes och skrämde rava av mej! Sen kom Elby och skrämde mig igen... Och sen kom nog den gången jag skvatt mest, Omar kom smygandes och hojtade till och jag flög till och dog.. Eller jag återuppstod med.. 

Sen skulle jag skrämma Anders, de sluta med att han upptäckte mig och brottade ner mig på de hårda betonggolvet. Och Ronny bara titta på.


Nu blev de ett avbrott eftersom Guro ringde till mej på msn :P

Men jag skulle iaf få med de här klippet:


jag tycker verkligen inte om den låten, men Rybak gör den ju skitbra!!!!




mongos



de här är mongo. en pratar med dator den andra skriver till sig själv.

på hjärnan...

jag har Inga och Anush låt Jan Jan på hjärnan... Usch...

Söndagsparty

Söndag-slappaa!
Typ iaf :) vakna rätt sent på ett mindra kul sätt - min bror.. Jävlar va han är jobbig när han ska väcka en! Hatar de!
Efter jag gått upp och slagit till han gick jag ut och kolla på när mamma greja i trådgården hehe.
Ja och sen efter mat och lite vila så bar de av till skogenmed byalaget :P och märka ut leder, idag gick vi Kubbbackevägen för er som vill veta de :P

När jag kom hem blev de Söndagsparty! <3 jag älskar den showen, genialiskt!

Nu ska jag sova :)




soommar snart!

Förresten....

...Fy fan så styggt Greken dansa!

Gratulerer Norge!

Ja de är ju 17 maj ida och norskarna firar nog förfullt, både vinsten i ESC igår och nationnaldag idag :) kul för dom, absolut. Alexander Rybak var klart en värdig vinnare!
Nu ska jag snart ut i solen.


Eftersom alla andra säkert lägger ut klipp med Rybak lägger
jag ut med tävlingens 3a som oxå var mycket bra!



De funka fan inte så klicka på de här istället!


Här sitter jag och klämmer..

Ja, tjenare, klockan är nu 15.21 och jag sitter ute i kuvösen och klämmer en finne. Fräsch och veta eller hur? Nej då jag klämmer inte, bara pillar lite på den fula jäkeln.
Idag var jag uppe tidigt för att vara mig på en lördag :)
Gick upp vid tjugo över nio och duscha, klädde mig, tog halvt självmord genom att svälja en allergitablett utan vatten,(pröva aldrig de, de smakar verkligen skit och man vill spy!) sen tog jag bilen och hämtade Anna-Ida vi tanakde lite och sen for vi till Arvika och kollade på årets Esbd utställning, och de va verkligen skitsnyggt! Jag önska nästan jag va född 90 då, är ju inte långt ifrån, men jag tycker deras klass har fått gjort många mer roliga och intressanta saker, Karin va ju inte så påhittig tycker jag.. Men men :)
Sen tog vi och hämtade upp Bell och for hem, vi sjöng fint hela vägen, allt från opera, danska och latin ;) så vackert va de!

Nu ska jag ta en promenad med the dogs tror ja... usch..




jag är inte lite cool. hej då!

Jobbiga tankar..

Idag var de urnnedsättning för farfars urna, men jag ville inte med, jag orkar inte de, för jag har fortfarande inte fattat!
De har gått månader sen han dog och de va bergravning, men jag har inte fattat!!
Men tanken att han inte finns får mej att gråta. Jag vill förstå det men jag tror fortfarande att han sitter på hemmet och pysslar med alla sina grejer.
Fan, tiden går fort. Alldeles för fort, jag hinner inte med. Jag behöver en stoppknapp, tack!

Radio..

jag sitter här med min nya underbara dator och lyssnar på radio! och kom att tänka på hur underskattat de är egentiligen :)
ibland vill man, eller iaf jag, bara sitta och ta de lugnt men ändå inte ha de tyst så är de skönt att bara höra nån prata, om vad som helst.. så länge de inte är värmlandstoppen så går allt bra :)
de är speciellt skönt att höra på i bilen när man inte har nån musik.

Vilken helg!

Vilket jäklans action de har vart i den här helgen, WOW.....not!
Fyyyy Faaan så slappt :P jag har inte gjort ett piss typ, va match i fredas, sen lördag, vaknade jag sent gjorde inte så mycke, hjälpte mamma med lite saker och sen på kvällen så va jag hos Bell, men dom hade inte så mycke action hos sig heller, sen idag söndag alltså har jag inte heller gjort nåt, vart i östervall och hämta bil bara...

jag har inte något vettigt att blogga om, funderar på att trottsa regnet och ta en frisk promenix :P

ha de.

mmmm!

Nu blir de glass :D


myyys..

trevliiiigt med kattbesök, hår i näsan,..



Stämmer...tyvärr...

Jag sitter och snorar och snorar och snorar, fryser, trött, ont i huvudet och är sur.. Trodde jag bara var lite småförkyld, trött för att jag jobbat natt, sur för att Harry beter sej dumt, fryser för att de är kallt på jobbet och ont i huvudet för att jag har ont i tandköttet (?)..
Men Julia A frågade igår om jag hade problem med pollen, jag svarade att de hade jag ju inte då, jag har inte problem med sånt..
Sökte på internet på symptom till pollen nu, de som kom fram:
"Det är inte bara näsan som rinner, ofta påverkas hela kroppen. Man blir trött, irriterad och de flesta får huvudvärk eller får svårt att koncentrera sig."


Fan!

Operan går inte hem..

Tyvärr tror jag inte opera med Malena Ehrnman går hem i Europa..
Sverige skulle skickat dem:


Inga och Anush!

Haha vilket underbart fint namn Armeniens bidrag har iår! Hahahaha!
Ja, kom igen Inga och Anush, ni vinner på namnet hos mig!


Montenegro!

Jag gillar Montenegros bidrag. Heja!


FEEET!!

Jag har fått den fetaste mobilräkningen någonsin i mitt liv och sån vill jag aldrig ha igen! Not good... De är väl i Norge pengarna går, eftersom jag inte orkat bry mig, men nu, nu jävlar bryr jag mig jävligt mycke kan jag säga.. För en sån lapp vill jag inte ha ner i postlådan igen, usch!!


Nu blir de träning!!!

Superundertöy




superundertöy er på, nå jobb !

Hjälp, jag skickade...

Igår när Elin va här så sa hon att hon rycker in i juli och då bara slog det mig: Jag vill oxå gå Lumpen!!
Så nu har jag "råkat" skicka en ansökan, och hoppas att jag gjort rätt val, tycker de skulle vara så kul att göra de! Jag borde sökt direkt efter gymnasiet ju, jag har velat ta lumpen sedan högstadiet, men nu får vi se då om de blir någon Lumpen med mej :) ooh...



Seriöst..

Jag sitter och funderar lite, jag är trött men hjärnan är på högvarv.
Jag orkar inte skriva ner alla funderingar och tankar och frågor.
Men nu är jag börjar bli trött på mycke, det måste hända något spännande snart! Jag måste resa någonstans tror jag, jag måste nog ta ledigt från jobbet, även om de är frustrerande för mig! Jag förstår inte, många tar ledigt av ont i halsen, jag kan vara superförkyld, men jag åker till jobbet, de enda jag klarar låta mig själva stanna hemma för är om jag har feber, annars kommer skuldkänslorna fram, de är så jobbigt. Jag tycker de är jobbigt att ta ledigt några dagar för att jag inte är där och gör de jag ska.. De låter nästan sjuk, men jag litar inte på mina två arbetskompisar att dom klarar av de utan mig. De gör dom säkert men jag kan inte låta bli att tänka så.. De är jobbigt, jag känner mig tvungen att gå på jobb p.g.a av att jag är den som får allt "extrajobb", de är alltid mig KJB ber om hjälp osv. Och dom två jag jobbar med har båda lätt för att försvinna, bli sjuka, mm...
fy..
men de är mer jag undrat på. Var kom den här falskheten från, de skrämmer mig lite..


Nu är jag trött och nu blir de film :)

Konsert!

Jag har lust att åka på en konsert, antingen Beyoncé eller Brittney Spears.. De vore lite häftigt att se, även om jag kanske inte lyssnar så mycke på dem, men ändå :P MEN nån som skulle vilja bli med isåf?!?!

Helst skulle jag vilja åka på In Flames, men finner inte när dom spelar nästa gång. Huff...

Nej vad gör jag inne? uuut... tror ja.

Besatt!

Jag är besatt av Kungen!!!
Alltså inte Carl XVI Gustaf, utan spelet på datorn,
ååååh måste tänka riiktigt länge innan jag gör mina drag, huhu..
Så lurigt!




Valborg.

Igår va de valborg, så ni vet ni som missade det! Och då brukar de ju vara fart i Töcksfors, men polisgris är ju överallt och stänger av vägen och sånt, så allt färre kommer dit! Dom förstör ju den enda festliga dagen i Töcksfors, typ...
MEN jag hade väldigt kul ändå kan jag säga :)
Härliga människor, fulla människor, jobbiga människor!
Och jag orkar inte skriva mer om valborg!


nu ska jag duscha sen blir de tjejkväll! Mat, vin, spel och massa prat :) Ha en bra kväll för de ska jag ha! :)

RSS 2.0