Spotify!

Jag måste bara säga de att Spotify är ju helt underbart! Synd att man inte kan bränna låtarna från där, jag har hittat massa ny nice musik! *tummen upp* =D

Nu är jag trött!

Jag har vart trött mest hela dagen eftersom jag har haft frys å då blir de så varmt när man kommer in på kontoret eller pauserummet, *snark* Jag har hjälpt Jimmy mycke idag så han sa han skulle bjuda mig på pizza :) trevligt höhö!
Och sen va jag och träna förut :) kul va de! Och de verkar som de ordnar sig med tränare nu med :D woho!!


Nu blir de Spotify och tankar på min nyaaa dataaa :D som kommer snart huhu! Natti!

Rock me Amadeus!

Hahahahaha! Vilken låååt! Hahaha, jag gillar den starkt! Haha!




Fortfarande!

Jag gillar dom fortfarande mycke, ger lite minnen och nostalgikänslor från högstadiet!
Uh, London tänker jag på.
Jag skulle så gärna vilja åka till slutet av 70-talet och vara en punkare!
Inte så med tuppkam och sånt, utan så som Sex Pistols.
Trotts alla idiotiska saker dom gjort skulle de va sjukt häfitgt ju!




Fyllemat Nr 1!!

Jag hitta en fin bild på mig och den bästa fyllematen i Arvika:
Vesuvio med kebabsås från Viktors!
(jag låtsassover bara!)



Nu har jag beställt..

..en ny dator, fan så gött.. Säger som Guro: No more "jävla #¤%/&()(Q#$DATA!  kommer snart tbax!!"
WOHOOOO :D:D:D:D


Och förresten FY FAN vilken trög dag!?! är världens säker på att inte de är idag de är långfredagen, för fy fan så tiden tickat trögt fram! undrade på om de aldrig skulle ta slut! Enda gången de gick fort va när jag såg på Desperate Housewives, de är typiskt för de vill ja se mycke av ju :)


Nej nu äre sänga, natta!

Nivå 2!

*suck* där nere vart jag tvungen att sitta HEEELA dagen! boring! men ändå gick tiden fort :S haha skööööönt ju :D å snart är fjanton tbax på prior! woho ! Nu va de skönt på jobbet, inga jobbiga människor utan bara kul typ.


Idag tränade vi med f-93-94-95-96.. de de va en blandning av åldrar! och vi gamla damer då! och de va verkligen skitkul :D vissa har ju lite svårt å få till de å vissa vågar ju inte sätta emot men de va kul ändå :) och många av de små flickorna verka tycka de med! Känns som de finns ett ljus i tunneln för vårt lag! haha :D

Imorn --> Ny daaataaaa!!!!! yeaaaah!

Och snart Valborg folket!! Töcksfors stora dag på året typ :P

Äntligen har jag orkat!

Att städa rummet, hehe nu känns de mycke trevligare att va här inne :) oxå hämtade jag in min tv så nu kan jag se på film igen :D

Imorn blir de nog att beställa ny data ! woho ska bli så skönt å slippa den här sopan :P
Idag spela vi match mot P-95 och de gick inte vidare, vår kondis är ju så dålig! haha!

Nu ser jag på Arn, imorn blir de dagsjobb, gött!
Förrseten är ja på bra humör just nu :D

hum..



BRA LÅT!

Musiktips..?

Nu börjar jag bli lite trött på min musik.. Så jag behöver lite tips!! SKRIV TIPS!

Vi äro rektege bönner!

Ja de är så sant så! Jag och Anna-Ida är bönder vi!
Min dag började med att jag drömde att nån knackade på fönstret när de i själva verket var Anna-Ida som knackade på dörren, då fick jag kliva upp, äta lite frukost och sedan gav vi oss iväg till Eckra för att kolla om vi skulle ta oss över med fyrhjulingen.. Vilket vi såg att de skulle bli svårt så vi återvände hem. Då fick vi i uppdrag att åka till Sigurd och hämta hästdygna... Så på med stövlarna och sen bar de av och lastade en kärra full med dygna, ja de var en underbar doft och jag hade stor lust att ta av mej stövlar och sockar och trampa runt barfota.
Efter vi lastat av dygan så fick vi lite kardemummakaka och juice... Sen åkte vi hem till Anna-Ida och åt mat, kyckling för ovanlighetens skull :) mycket gott. När vi var mätt och belåtna åkte vi och hämtade ett "litet" hjul i diket, de räckte Anna-Ida till höfterna ungefär! De drog vi upp på fyrhjulingen och for till Eckra.
Sen rullade vi de genom skogen och började lasta allt skräp efter de att vi rev altanen där i en hög vid vattnet som vi ska elda någon dag.
Trötta och slitna åkte vi till Töcksfors och köpte välförtjänt glass, jag köpte hallonsoda med för jag blev så sugen på de när jag gick i skogen!
Vi fick för oss att spela kubb, så vi ringde på Bell och Viktor, och dom tog med sig Emilia, Linnea och Julia..
Jag bara förlorade jag.. Jag är inte så bra helt enkelt :(

Nu ska jag försöka hitta på nåt kul ikväll med :) Hej då!




Anna-Ida och de "lilla" hjulet.


Hallåååå? Allåå? Låå? Åå?

Som de ekar då! Jag har T R Å K I G T ! de är ju fredag och här sitter jag och tror klockan är sju när den i själva verket är elva, jag orkar inte hämta min tv på bua, jag vill se på film men jag vill inte sitta i soffan, jag vill ligga i sänga! Ont har jag i fingrarna med eftersom jag biter på naglarna och mina fingertoppar e torra och flagnar redigt, sugen på godis är jag med, men de är ju stängt nu, jag har cheezballz, men jag vill ha nåt suuuurt!

Jag blev iaf glad över att Anders va så nöjd med bilen jag lasta åt han och fixa papper och sånt, jag är för snäll jag ibland :) Men de e kul så länge man får positiv respons och han va väldigt glad och nöjd, skönt de!
Och annars....har inte nåt speciellt hänt på jobbet tror jag, Kim har slutat röka och Harry ska sluta röka (vilket jag inte tror han kommer klara!)


Nej nu får de nog bli Chiiiiiiiiiiizbaaaaalllzzzz : $




Ser de inte gott ut med gravad lax på ostriskaka?

Freeeedag!

Skönt med fredag, skönt med fint väder... skönt att jobba kväll..!!! NOT! Åh de är surt! Jag önskar mig regn nu på stubben! Så de regnar hela härliga fredaskvällen folk Mohaha!

Inatt drömde jag lite rart.. Jag kommer inte ihåg så mycke men jag vet att de va konstigt, de va iaf 4 dagar innan julafton och jag hade inte köpt nån julklapp till nån!! Och sen hade jag sex med Tommy Lee! haha! The Dirt är en bra bok, jag drömmer visserligen mej in i den i drömmarna med :P

Nu ska jag försöka städa mitt rum, men de e tråkigt!!!!





ja visst är han en drömkille xD

Tidigt hemma!

Åh va skönt de är att få sluta tidigare nån gång ibland :) Idag fick jag åka hem åtta, så jag han även med att träna, sorgligt besked att Pelle slutat :S de känns så kasst av oss måste jag säga! Även om jag själv känner att jag är en av dem som vart där så får jag skuldkänslor!
Men de var skönt att träna! Skönt att va hemma tidigt :)


Och nu ska jag läsa min bok som jag håller på med, The Dirt. Intressant må jag säga !


Jag längtar tills den här kommer på bio!! ÅÅÅH!



Fresh..

Nu har jag nyss duschat och de känns väldigt bra och väldigt fräscht! För de va varmt åt mig när jag sov, de va varmt i bilen till Eda och sen mådde jag illa på hemvägen så kände mej så äcklig men nu, nu har jag duschat och de känns niiice!

Nu ska jag mamma, pappa och Spiken snart på Waterside och äta, haha :D gott! Hoppas ja :) för jag har aldrig åte där förr!!

Nu ska jag blåsa håret!




jag är snyggast när jag blåser håret.

Rökare borde få ha mer pauser...eller?

Tjoho, vad jag är less på att jobba kvällen.. Speciellt när de är lugnare och alla som röker får ta mer pause.
Eller de är ingen lag som säger de, men de tycker dom själva tydligen.. I ett halvår har jag inte brytt mig så mycke om att Harry smugit iväg och rökt, men nu när Kim kom in på vårt skift är de ju 2 pers som röker och dom smiter iväg för jämnan. Tycker dom själva att dom är värda mer rast än mig då eftersom jag inte röker? Kan dom inte fråga mig om de är okej att dom går och röker istället för att försvinna och jag inte vet var dom är och blir sur! Ja, nu börjar jag bli ganska irriterad..

Efter den långa rasten idag försvann Harry en 15-20 minuter, varför ska jag börjar jobba när rasten är slut om han kan gå och röka? Så jag strejkade i 10 minuter och pratade med Anders... Sen fick jag skuldkänslor och började jobba. Men de va skuldkänslor för jag visste att sys.op. jobbade och inget hände nere på golvet så kunde jag inte låta de va.


men nog med de nu.
eftersom Erica glömde skriva Glid I frid en gång så tänker jag avsluta med de för att täcka upp misstaget lite.

så alla kära läsare! GLID I FRID!

Nu har jag bestämt mig...

för att köpa en ny data, jag är så fruktansvärt trött på min som bara slår av sig och durar och kan inte visa filmklipp eller nåt.. Och sen orkar jag inte lämna in den för den har vart så här sen jag köpte den typ, och batteriet håller inte ens 5 minuter.. Så de får bli en ny..

Dom jag funderar mellan är dom här två:



Tjena!

Mm.. börjar bli trött, men ska försöka ta mig in i blogglivet igen och läsa och skriva :)
Idag sov jag till typ 13.10 och då va de bara en timme tills jag skulle på jobb! huf, men jag hann gott och väl :)
de första jag såg när jag kom till jobbet var Razza och jag blev så glad äver att se han, för då är Kani med hemma och jag har faktiskt saknat dom båda två!

Sen har jag inte så mycket mer intressant att berätta, hade ju inte en sån händelserik dag i och med de att jag sov så länge, och på jobbet hände inte så mycket heller, satt och prata med Ronken en hel del, han ville att jag skulle bjuda han på In Flames konsert i Sälen även om den va i Åre.

Sen såg jag en grävling springa så sött över vägen innan vi körde på den....nej förresten vi missade.. hehe med mening då!
och en bil stod i diket, kul hemresa!

g'nite!

Oooh...can't wait!




åh vad jag längtar till juli :D

Dumma kommentator!

Ge mig en hockeyklubba så ska jag slå han riktigt hårt!





men jag hoppas Färjestad värvar den här mannen, nam.....





UUH..! gött med vinst idag då!, vilket kan betyda GULD imorgon :D
och jag är däääär!

Lördag igen.

Jag orkar inte blogga alls nästan nu för tiden, någon som saknar min fantastisk blogg eller? ;D

Idag fyller min lilla kusin Kajsa 14 år... Tror jag.. ja de gör hon, haha :) så jag måste snart duscha och åka och köpa present, för sen blir de ju kalas :)
Jag har dammsugit idag, de är väl de bästa jag presterat under dagen :)

Skönt med våååår! :D uuuuh!
nej nu får de hända nåt med mej :D snx!

Shit!

Fy vad dålig jag är på att blogga! T.o.m Guro bloggar mer lixom :) då är de illa, ikke sant? haha!

men jag orkar inte blogga ju! jag är trött och tråkig kanske! men wtf! GONATT

RSS 2.0