Middag med La Familia.

De blir de sen efter 8! Myspys.. höhö...
Men nu sticker jag! Hej då :D

Chaufför?

Undra på om jag ska skaffa mig en chaufför och dra till Arvika ikväll...

En kall dusch..

Jag är så otroligt duktig ibland, jag som är en nattmänniska, som alltid brukar va vaken för länge, som aldrig klarar gå upp i tid, somnade runt kl tio PÅ EN FREDAG!! Men fatta va skönt de va imorse och vakna nid kvart i 8 utan att va mer eller mindre död, med noll lust att åka till träningen! Fast idag gick de fint ! Cred for me!

Sen kom jag hem, höll på att dö av hunger så jag fick äta innan jag duschade.. Kokt ägg och gurka på macka blev de.. Och sen skulle jag ta mig en dusch då.... OCH DÅ KOMMER INGET VARMVATTEN! Sjukt kallt var de.. Eller ljummet iaf.. Men inte varmt, jag frös heela tiden, men jag var tvungen att duscha ju! Fy!

HEJ DÅ

De är heelg!

Fan va gött :D Fast min vecka i Ankeborg är slut :( Lite skönt ändå, men trist och jobba med dream team! månda och tisdag utan Kani... Blir nice...... :'|
Trotts att Ankeborgskiftet är lite lata och så, går tiden mycke fortare när folket är lite roligare... Ikke sant?

IDAG är en stor dag! För IDAG hämtade jag mitt KÖRKORT i Årjäng :D
Tack Sandra och Anna-ida för att ni blev me :)
Skönt å köra var jag vill :P nu ska jag bara ha mig en bil oxå...


ne nu: entrecou (stavning?) klyftpotatis, rotgrönsaker och bearnaise! muums!

Vattnet luktar bajs.

Jag har en vattenflaska som har stått ett bra tag på mitt nattygsbord (?stavas?) med lite vatten i. Och de luktar bajs nu! Jag trodde inte vatten kunde lukta bajs :) Inte på sånt här sätt.


Idag va de chill på jobbet! =P Elby va inte där, de blev en helt annan stämning, lugnare och mindre spänt på nåt sätt. När han är där så kommer han alltid med massa pikar och säger saker. Även om han e rätt rolig, kan de bli för mycket. Men idag va de jag och de blues brothers. Och Razza förstås, han är så sjuk! Sjuk men på ett kul sätt! Haha :) Och vad Razza gjorde idag tänker jag inte skriva på bloggen. För de blir mellan mig, David, Sergej och Razza hoppas jag! hahaha! usch :P
Idag va de förresten ingen kul lastbilschaufför där :( Enar va iofs där två gånger, han är så läcker så jag tror jag kommer svimma någon dag, speciellt så han har strumporna eller hans mystiska blickar.. grr.. (läs min ironi väldigt noga!!!)

Sen när jag kom hem så keka vi mat å sen körde jag mamma å pappa till årjing så dom kunde på pole och järnhandeln :) Mamma tycker att jag kör klokt och de är kul att höra :]
Nu tror jag att jag ska sova. Jag är trött :S och imorn är de min sista jobbdag me ankeborggänget på ett tag skulle jag tro..
*suck* Nästa vecka jobbar jag med Dream Team.. Tacka vet jag Steinar, den vuxna tonåringen !
Gonatt!!

Känd blogg!

Hello I'm home. Vilken seg dag på jobbet. De var lite men faktiskt mycke hehe :) Vi hann ju de vi skulle så tyyp.
Anders kom för att hämta Joh-System, så jag höll upp dörren för han in till lagret och sa: Damerna först.
Sen skämta vi om de å så han bara: Åh jag är så glad för å blir kallad dam (blabla nånting)
Oxå var han på väg att krama om mej! Jag fick en bigchock lixom så jag måste sett knäpp eller väldigt skrämd ut för jag fick ingen kram... Haha! Sen kanske han inte våga krama mig framför Niklas och David och dom heheh! Knäpp kille :) Men snäll då!  (och jag är så jävla dålig på å förklara så de blir kul för er som läser...)

Jag har kommit på en skillnad mellan mitt skift (med dom bästa sys.op , måste tilläggas) och Lars's skift, varför Lars's skift ofta får käft och mitt alltså Torfinn's skift nästan aldrig får de. Jo! För vi gör nåt när de inte finns nåt att göra!
Lars's skift går och sätter sig på pauserummet eller nåt, medans vårt skift hittar på nåt annat, rydder eller frågar Kåre om de finns nåt man kan göra.
Sen så är ju Knatte, Fnatte och Tjatte (David, Elby och Sergej) typ helt oskiljaktiga, dom kan inte va utan varandra en sekund. Dom är kanske smygbögar... höhö!

Nu orkar jag inte skriva mer! Jag ska se på film innan träningen :)



Eftersom jag tycker inte vädret är så lockande att gå ut och fota eller nåt så tar vi en "gammal" goding. höhö

P.s. Nu kom jag på varför jag skrev rubriken, sådär efteråt... Men jag orkar inte skriva om de nu. Hej då!

Pirater..

Vem var de som kommenter detta inlägget: Varför uppskattar man folk när de är för sent?, som Anonym? Jag gillar inte riktigt när nån e anonym :(


Iallafall, jag har nästan skuldkänslor, jag känner att jag vart så dryg idag. Jag vill vara glad, även om de är svårt nu.
Jag fruktar att se bilder av honom och jag fruktar torsdagen nästa vecka. Både tingen måste ske och jag ska klara de. Jag kan de :) Hur jobbigt allt än är.

Nu ska jag kolla på pirater. Imorn ska jag be om ursäkt. Gonatt.

Sur? Jag?

Åh nu är jag så trött! Så slapp, jag vill bara sova! Men då orkar jag inte sova inatt så de är bäst å hålla sig vaken på nåt sätt.. Typ ut och gå :P
Jag känner själv att jag va trött på jobbet idag, förmodligen måste jag verkat sur oxå :/ David fråga om jag va sur på dom :S visserligen va jag kanske liite sur eftersom jag stod själv på utbanen de sista 30 minuterna, när Elby gick till Pål, dom andra hade iofs haft en konversation i 30 min före jag tog Sergejs truck och bad David flytta sig.
I'm the bitch. Nu efteråt kom jag å tänka på att jag måste nog verkat bitchig och sur HAHA!


Nu ska jag ut me fader!

Tårar

Att gråta känns vackert när tårarna faller för rätt person..

Kvällen

Jag drog ner till köpcentret en sväng med Sandra och vi pratade med Erica :) Mucho Trevligt! Inte så ofta vi pratar längre!! Men nu ERICA när jag har körkort kommer jag snart till dig oxå kan vi dra på hockey tycker jag innan säsongen är över!

Efter köpcentre åkte jag hem och hade en tårfylld pratstund om minnen och farfar med Isabell på msn :')
Och sen kom Sandra hit :) Jag laga mat och vi satt och prata, broschaan va med oxå, vi prata om att se en viss person naken så all mat höll på att komm upp igen.. momsigt..
Sen kom även Anna-ida med mannen Markus oxå spela vi lite spel. *skräll* xD

Nu ska jag sova. Jag ska ju jobba dag imorn :) huhu! Natti!

Varför uppskattar man folk när de är för sent?

Jag sitter här i min säng med datan i knäet som vanligt, som jag gjort så många gånger tidigare, när jag istället skulle kunnat ha varit med någon jag tycker om och visa att jag uppskattar den personen. Varför är jag så dålig på att visa att jag uppskattar människor?
Jag vill egentligen vara i Arvika nu och sitta vid hans sida och säga; Allt kommer bli bra!
Även om jag vet att de inte kommer de, men då är man där och visar att man bryr sig. Fast jag sitter ju här nu i min säng, 6 mil bort ligger nån jag älskar och bara vill komma till sin älskade.
De känns hemskt att säga så, men de är nog skönast för honom. Men fan va ont de gör i mig! Jag hatar sådana förändringar. Sånt som aldrig någonsin skulle kunna tänkas hända innan förän de väl händer och de är något av de värsta som finns.
Han vet att jag älskar honom, jag vet att han älskar mig.
Jag kommer alltid älska dig farfar! Hoppas att de kommer gå över på något sätt <3

Söndag

Idag vill jag helst inte gå upp, drömde nåt bra inatt :P Sen så kände jag mej mer död än levande så sängen var otroligt skön !

Den här helgen har varit låång! Jag trodde de skulle vara måndag idag, men de är bara söndag, skönt å kunna bara slappa en heldag, fast jag ska snart ut och gå med Sandra. Sen ska ja nog dammsuga åt mamma, eftersom hon och pappa är i Arvika hos farfar som blivit sämre :(
Och efter de ska jag nog åka ner till Töcksfors för att få se Erica! Hoppas hon har lite att göra på jobbet, eller inte jobbar alls :)



Jag skulle vilja åka skridskor men jag litar inte på isen.

Nån som har den här?



Om de är nån som har The Quiet Place med In Flames så får du gärna skicka den till mej eftersom jag och nedladdningsprogrammen inte kommer överens just nu!

snöohyra

Ja snön är väl ganska så oönskad! Hade hellre velat ha vår nu! Jag älskar våren! Allt är så nytt och de luktar gott och man blir pigg och de är skönt att va ute! Jag älskar riktig vårkänsla! Jag får den ibland när jag sitter och tänker på våren och då mår jag bra :P haha!

Men snö ville jag inte ha ju.....

Idag var jag uppe 8 och så for jag och tränade vid halv 9.. Gissa om jag var trött!!
Vi sprang som vanligt först, vi brukar ju springa 20 minuter som mest, men när vi kom till Second Hand butiken kom Dessan på att vi kunde springa Kärleksstigen tillbaka... Smaaart!! 10 cm snö! och jävla massa backar! Fy fan haha och inte nog med de, när vi kom ut på vägen vid reningsverket så ramlar jag på isen, vilket gjorde att jag slog i höften, aousch. Men ingen fara iaf, de gick ganska fort över :)

Nu ska jag slappa i några timmar.
Sen ikväll fråga jag Anna-Ida om hon ville hitta på nåt, efter hon jobbat, då tycker jag att vi ska göra mat och sen äta grönsaker, chips och dipp! Mums! De har jag nog inte åte sen fritids!

Nu ska jag tända en brasa!
Mys-pys.

Gelotte



m-m-m

men Anders Fridén och Björn Gelotte ser förjävliga ut .

mardröm!

yes yes yes! de är helg och jag jobbar dag nästa vecka, vilket betyder: NO ALEC!
Tänk att man kan störa sig så på någon! Gaah. Kani höll på att bli knäpp igår och sen gick Alec hem kl 4 och då jubla hon, (jag med, fast inombords hehe)
Jag var smartare än Claes inatt, jag räkna några pallar och såg att han hade en för lite, jag kan inte förklara helt, men sur blev han! xD Han stod och svor, sen fick jag hämta kaffe åt han, för han vågar inte gå in på pauserumme när alla andra satt där..
Sen kom Anders, han glömde bara 18 pallar... haha! Sen kom Niklas, då ringde Claes till mej och fråga om jag ville vara chaufför åt Niklas. Jag sa nej, blev ju sånt underbart väder och jag har haft körkort i sisådär 4 dagar lixom.

Jag drömde en mardröm inatt, jag drömde om Alec! Jag drömde att han satt brevid mig och luta sej mot mej, typ halvlåg på mej, vilken panik jag fick, jag skrek och sprang iväg, och Steinar sprang efter mej! Jag vart så äcklad när jag vakna!
Alec gör så mycke som jag stör mej på! Skönt å slippa han nästa vecka..

Nej jag måste göra nått innan jag får liggsår!

jobbar natt

...och därmed min dåliga uppdaterning! Men nu blir de nog två veckors dagjobb i rad :D göööött! Slippa Alec, och slippa pajja hela dagen me sova å jobba :P inte för att ja brukar göra så mycket mer dom andra dagarna ^^, höhö!

inatt drömde jag konstigt, de va konstiga människor ja drömde om, många människor ja känner, och jag va helt uppe i varv i min dröm, men jag vakna med samma känsla som jag hade i drömmen och har den än! jag gillar den inte, drömmen blev så verklig.. i drömmen höll jag i en viss persons hand och på nåt sätt känner jag fortfarande berörningen som de hade vart på riktigt. de e skitskumt!


okej så här är de!!

Nu kan dom som behöver chaufför även ringa moi! hehehehe!

JAG ÄR BRA ! TRALALALA!






Törstiga?

jag mötte adam och emil på coop. Dom va nog sugna på cocacola...

Första mobilbloggen :)

Ja här ligger jag ensam i Jespers lägenhet i Säffle och kollar på las vegas :) Nu funderar jag på om jag ska gå och köpa glass som jag ska äta när jag ser på idrottsgalan :) jag hoppas Zlatan vinner, han har vart bra i 2008! Vi snx ;)

helgen kort å snabbt

på helgerna orkar jag typ inte blogg så jag tar de kort å snabbt :)

Fredag: Jobbade, hem å somna, duscha, drog till Mysen, gick på revy me Rolf och hans kompisar, nice revy och guro sjöng fiiint :], sen gick vi på Station, de var trevligt de med, sen åkte vi hem.

Lördag: Upp kl 8 för att träna 8.30 = dödstrött, men jag tränade, rätt gött ändå, hem å duscha å sova lite, gick och mötte Anna-Ida, åkte till Töcksfors, köpte godis namnam, mötte Markus och Jacob, drog till pizzan å käka, för hem till mej å spela spel!

Söndag: Sov till 12! åkte och handlade mat, hälsade på morfar,  STÄDADE RUMMET, gick ut och gick me Anna-Ida, Anna-ida följde me mej hem, städade klart, Sandra kom, spela Rappa Kalja, JAG vann!!

Gonatt jag ska till Säffle imorn :]

Revy imorgon!

Imorgon ska jag på russerevy med Rolf! De blir intressant. Guro säger att revyn är bra, men att gå dit me Rolf blir nog kul.. hehe!

Idag har jag varit sur på jobbet, Omar sa att jag kunde få slå honom när jag va sur på jobbet. Men de utnyttjade jag bara en gång idag. Men mr Alec B. F. är ju så jäkla dryg :@ ja blir bara argare å argare för varje dag!
Eftersom jag och Claes firade hela 5 månader idag så ville ja ge honom Alec B. F. i present, men han nöjde sej med en priorpenna :/
Gamle Herr H. är inte mycke bättre att jobba med han, spec. inte när han har frys! Då försvinner han titt som tätt. Och han går på pause minst 10 minuter före man får! Åååh!


Rekomenderas!

Jag tycker att alla ska besöka SARA P's ! de kan man kalla intressant liv! shit! Vilken kvinna! Den så kallad Brain1 måste vara underbar med!



"Jag gör mig rolig"

HAHAHAHAHAHA! ja orkar inte förklara men de e kul! HAHAHAHAHA!

Sara och jag sitter och pratar på msn och kollar in cpmarkus och hans fantastiska flickvän! Ja de finns ju folk till allt kan man lugnt säga..



Björn Gelotte..

Jag börjar bli lite hemligt småkär i Björn Gelotte! (fast bara när han har så kort hår som nu) Skäggig man! Men de trodde ja inte om mej själv.. Fast de är en sån där fjortisförälskelse hehe de går över och ja undrar snart va fan ja tänkte!


Harry!

Shit ibland blir jag så trött på honom så jag vill bara ruska om honom å skrika AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Idag var de mycke på jobbet, frys frys frys frys! Jag hade frys alltså :P och Harry va på utbanen! Och han är på 1 utbane hela tiden så jag måste jobba dubbelt + att jag måste hålla koll på honom haha! han ställer pallar fel å blandar osv... Riktigt irriterande de kan bli! Sen tar han pause 10 minuter före man ska och utbanen e fullproppad me pallar och bara skit skit skiiiit!
Spec innan matpausa idag.. Jag hjälpte Anders med samlastfrysen! De vart 3 lastbilar! 3!!! de är mycket de! brukar räcka me en, gott och väl!
jaja skit samma. ingen fattar ändå nåt när jag pratar om jobbet :) bara Guro tror ja ;D

Jag är schleeten! Men ska träna sen! Känns som jag kommer vara D Ö D !

Nu får ja hitta på nåt! :]



jag har tråkigt så jag laddar upp en meningslös bild :P
men jag vill visa att jag inte kom sist på bovlingen i slutet av november.
de bästa av allt är iaf att jag var en av de absolut fullast och Steinar va en av de får helnyktra! Och jag VANN över honom! HAHA Cred to me!


Skillnad?

Är det någon skillnad på dom olika artisterna? haha :)

Nyfiken

a nu va de tisdag redan! De va ju nyss måndagmorgon! hum hum..
Igår va jag på jobb som vanligt och sen va de core på träningen! Jag kom hem utan en svettdroppe och vaknade idag utan någon träningsvärk OCH jag gjorde allt vad jag kunde igår!
Idag var det jobb igen. min käre far va trött imorse. när vi skulle åka kom han på att han glömt datan, när vi kom till norska tullen kom han på att han glömt maten.. Men vi vart inte sena för vi åkte i god tid :)
Idag var de mycke att göra på jobbet! shit jag är slut! Men de e bra, för dagen går något fortare!

Claes har tjatat på mej i två dagar nu för å få veta vilken dag jag har uppkörning, (jag och Liza har ju nämligen på samma dag med) så han säger att han ska fråga far min, men han vågar ju inte de xD haha! sen fråga han Omar, Kåre och Terje. Kåre höll tyst, eller han sprang iväg! Omar spela som om han inte visste om de alls och Terje vet ju inte alls. (De är ju bara Kåre som vet då, hehe) så Claes får veta när jag kört istället :P

Igår va de en lastbilschaufför som fick en blåpall i huvudet! HAHA!! Fast han börja blöda och blev blek och vinglade lite så jag gick fram och fråga om de gick bra, han sa att de gick bra, sen hjälpte ja han å stappla upp kasserna på pallen när han skulle hämta på papper. men han kom tbax me "bandage" runt huvudet som såg ut som ett hårband! Riktigt snyggt på han rakade skalle!
Och Kani välte idag en helpall med små kalkunkorvar!!! de blir 48x28 ca 12cm små korvar över hela golvet och under utbanen! De va kul när de va skitmycke annat å göra! hehe :P som tur va kom Kenneth, Torfinn och Steinar och hjälpte till! och hör och häpna! Pappa kom oxå dit :O Han och Pål jobbade t.o.m liiiiiiiite ute på nivå 5 idag! *chockad* :)

Imorn ska Rolf boka russerevybiljetter till oss! Ska bli kul och se Guro sjunga live ;D

Nu ska jag lyssna på Pokerface i min nya fina lurar ^^,

En enda lång rysning!

I fredas drog jag till Arvika efter vart i Säffle, till Lisa Falk! De va väldigt trevligt och kul där ! spec kul att träffa på alla igen :)


Jag och Lisa dansa lite :P


Sen dagen efter sega vi oss i Arvika tills kl. blev typ 8 :S sen åkte vi hem å då slöa ja å kolla på film hela kvällen..
Och idag (söndag) drög jag och Anna-ida till Karlstad och gjorde först IKEA på 15 min :] sen gick vi på Bergvik, jag fick mej min efterlängtade hörlurar!!!! Wiiiiiiiiiiiiie!! Sen åt vi och så skulle de stänga och vi skulle på ABBA the Show vid 20.00 och klockan var bara 18.00 så vi drog till Erica. Kul å se henne igen me :) Så vi satt hos henne ett litet tag tills vi drog till LLA!
Den showen var en enda lång rysning! Grymt bra! :D
En besvikelse va att Björn & Benny inte va där :(





Jag är bättre än vad jag trodde!

Jag är så STOLT över mej själv! 60 poäng fick jag me! SHIIIT! Bara ett test kvar sen har jag kortet i handen! Yeeeah =)

Nu sitter ja i Säffle än och väntar på bussen till Arvika! Lisa Falk fyllde ju 20 år igår så idag blir de party :) Ska bli kul å möta alla dom igen! :D huhu!

Fast jag saknar hela min klass :'(



blocket har allt

ja allt man kan önska sej! ja har gett Anna-ida allt hon vill ha och i gengäld fick jag Ingvar Olsbergs lya Baldersnäs! MYCKET TACKSAM efter som ja är lite hemligt kär i Ingvar <3 (fast säg inte de till han då!)
men iaf så såg ja vääärldens sötaste kanin på blocket! tyvärr glömde ja sno bild på den så ni får leta efter en vit rund tuss me tre svarta prickar på ena sidan! =)


min bror vill ha internettet och jag sitter ju här och söker all mental hjälp ja kan få! *suck* I NEED INTERNET!

Halkbanan!

Jag klarade halkbanan galant :) eller man gled ju runt lite så som bilen ville! men de va ju faktiskt kul :) fast Erica! de va absolut inte de roligaste jag nånson gjort ;D hehe!
sliten dag.. körlektion 8.00.. sen satt jag vid datan lite och sen åkte vi till Grums.. jag körde första biten dit och träna omkörningar och så... De vart jag, Jakob och Christian som fick köra me Stig! och Christan är ju bara för jobbig och knäpp (han är nog efterbliven! seriöst med!) äcklig är han med.. ja tror Jakob tyckte de samma som mej, de såg ut så på han iaf :)

sen när vi kom tillbax till säffle hade vi teori och sen gick jag och Samir en sväng runt i säffle och sen gick vi till Donken och åt! Gött me lite fetmat ibland :)

nu ska ja slappa å slappa tror ja :)

Theodor!

Jag vill oxå ha en jordkorre som heter Theodor!



Grammisgalan -09

Ja och Årets Bästa Svenska låt ääääääär..............Jenny ley me love you - EMD
*suck*

(fast Mattias är ganska snygg egentligen hehe)



Nu har jag bokat tider....

..till nåt.... hehe =)

Imorn är de halkan! och jag ska har körlektion 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FÖR TIDIGT FÖR MEJ!! som börjat 10 som andra dagarna xD
sen på freda ska jag till arvika och Lisa Falk som fyller hela 20 år! fast hon fyller imorn men de e party då ;D


nej nu e de grammis igen! byE

Ny hårborste...

Jag är så smart, jag glömde ju teoriböckerna i Töcksfors, men inte bara dom heller! Utan hårborste me! BAAAH! De är faktiskt ganska jobbigt så idag har jag tagit hjälp av en gaffel. De funka rätt bra =)
Mitt kaffe är starkt.. Jag ska gå om ca 25 min och jag har inte klätt mej.. Med solen skiner :) Fast jag ska väl sitta inne vid datan på körskolan hela dagen typ :/ Men kanske kan gå ut en sväng, få med mej nån och äta eller dricka kaffe för att få en paus :P



Sune är bra.

VW

JAG! har börja kolla på bil! otroligt.. kunde inte föreställa mej själv sitta å glo runt på blocket!






AAMAAGAAD

TOP MODELS NYA SÄSONG BÖRJAR JU NU Å JA HADE INTE EN ANING :D

säffle dag 2

ja ida sov jag till ungefär 9 :) sen gick jag på teorin å sen körde jag å sen teori igen, efter teorin satt jag 4 timmar (!!) på körskolan å klara två prickar! nöjd! bara en kvar, å jag har hela dagen imorn, förutom två timmar teori då :) å sen på torsdag! HALKBANA! =O alla har sagt att den är så kul, å att de e de roligaste dom gjort å bara massa bra, tills igår kväll.. Erica gillar den inte, bara så ni vet att de finns en som inte gillar den! :P

när jag gick t skolan idag så mötte jag en tant på vägen, hon hade knäskydd och isdubbar... vem behöver de inne i säffle lixom? de närmaste frysna vattnet e väl en liten pöl på backen :P de såg roligt ut för hon hade en sån där lila overall man hade på 80-talet. liten primadonna den damen!

och när jag och lasse va ute på landsvägen förut kom de en stackars vovve gående på motorvägen där bilar susar förbi i 100 km/h.. stackars lite vilsen vovve med antenn! som tur stanna bilen före oss å körde åt sidan.. å när vi kom tbax åt andra hållet mötte vi polisen så vi antog att dom hämtat voffsen :)

nu har jag ätit broccolisoppa! så himlans gött :D å till efterrätt åt jag chokladsås me glass för å belöna mej för dom där två prickarna :P nu är jag sleten! ja uppe sent i natt me å kolla på JVM-finalen ! synd att dom förlora för kanadensarna va ganska fula! 4 gånger körde dom totalt in i sveriges målvakt me vilja! skitfult å jättetydligt! men så fega domare våga inte göra nåt för de va ju 19.950 galna kanadensiska fans... (dom övriga 50 va kanske svenskar gissar ja på, jag såg några svenskar iaf ) men iaf feeegt å dåååligt!

hej då nu blire soffa!

vad ska jag köpa?

nu har jag suttit X antal timmar och kollat på kläder på Asos och jag har hittat mycke fint... Men nu har ja några saker som ja tror jag vill köpa ? va tycker ni? :P




Den här kjolen?



Den tröjan?



Och den här tröjan?



Den här klänningen? Fast den är jag osäker på,
vet inte om jag skulle passa i en sån..



Säg gärna vad ni tycker :D

säffle dag 1

ja den börjar lida mot sitt slut.. allt har gått bra idag. förutom att min hudlotion hade läckit i väskan.. kul... men de hade gått bra som tur va :P bara ett par sockar å mjukisbrallorna doftar gott nu!

Jag kolla på Svt's sportkrönika förut å ja bara ryser =) speciellt när Spanien vann em-guld i fotboll! haha :D



jag borde sova

..men ja kan inte.. fast ja börjar bli trött! de får bli en film som vanligt :D



"lovet" är slut

ja imorn är de dags att åka tillbaka till säffle i en vecka.. uuh. Jag känner mej nästan lite nervös. För ja har kört lite å plugga dåligt me teorin (läs: inte öppnat boken!) som vanligt när de gäller mej. De får bli en veckas råpluggning för mej!
Om de är nån som har lust på tisdag kanske att komma till Säffle och besöka mej så Varmt Välkommen isåf! snälla snälla nån kom å hälsa på mej ! :) hihi!

Helgen har vart lugn och bra! I fredas va jag hemma, eller vid tiotiden på kvällen gick jag och Anna-Ida ut å gick hehe å sen kolla vi på Da Vinci Koden! den är SÅ bra!! tycker jag! Vilken fantastisk fantasi författaren till boken har! Jag blir nästan kristen! hehe =)
Sen på lördag åkte jag Anna-Ida och Jesper skridskor på Fjölatjärn :) mamma å pappa kom efter en stund me! Vi spela hockey och jag förstod för första gången på allvar att jag aldrig kommer bli ett hockeyproffs :( men men.. man får inte alltid som man vill ;)
Sen for jag och Anna-Ida iväg till platsen där Mikael kört av vägen och tände varsitt ljus för honom!
Vila i fred Mikael och hoppas du har de bra nu!
efter de åkte vi och köpte godis å gick på köpcentre :) och Anna-Ida köpte en FM-sändare och de va de bästa hon nånsin haft sa hon ;D haha de tycker ja me va en smartsak!
Vi drog hem t mej sen å åt tacopaj! MMMMMMMUMS! jag älskar de! jag åt mer än en halv tror ja :$ men de va så gott! Sen körde vi FF hos Anna-Ida! med internetkrångel å Buzz innan vi drog t Lalla å Olle å körde ämnesgrejen :P

Idag har jag inte gjort nåt.. vart på middag hos lalla å K-G blev proppmätt...

nu ska ja snart sova... säffle imorn :/

Nobody put Baby in a corner!

Jag har precis kollar på Dirty Dancing och så där i slutet när Johnny kommer och ser Baby sitter i hörnet så säger han ju: Nobody put Baby in a corner! och jag tyckte att svenskarna hade en dålig översättning på de! Dom översatte till: Baby ska inte sitta i hörnet! Hallå? de låter som en bebis som precis lärt sej prata nästan som säger så om sig själv ju! Ingen sätter Baby i ett hörn! låter lite bättre iaf...

huvudvärk.

Shit jag fick en sån huvvevärk just nu! Känns som jag druckit en liter sprit och sen sovit några få timmar och vaknat me väärldens huvvevärk! aoo ja orkar inte titta nästan!
och vilken slö fredag. summering av natt/dagen: jobb, sov, data, mat, film. Jag har sån energi! Jag är en sån bra människa! Jag gör alltid massa nyttiga hurtiga saker...i min drömmar kanske.. buuää! jag fick lust att gå ut att gå! vore jäkla skönt egentligen.. det är värd en tanke. oavsett väder, temperatur och mörker ska jag trotsa den oinbjudande utsidan för att för en gångs skull komma ut från insidan! jag är nästan poetisk nu!
jeg sitter og vurderer. Ha de!




min och Jakobs fina båt!

hej...

..jag är för trött för å blogga hela tiden typ... men nyår va skitkul!! :D

R.I.P Mikael!

RSS 2.0