då va de dags..

..att åka till jobbet.. puh. bara två nätter kvar nu :D och imorn ska ja till bodaborg! wie

gonatt ;D

*snörvel*

jag sitter här och snorar. fräscht va?
nja mest jobbigt, och jag hatar nässpray, de är läskigt och äckligt.. men ibland funkar de finfint.
en gång fick jag pröva sån där saltgrej som anna-ida hade, ja spruta å spruta å spruta opp de där vidriga i näsan men jag blev nästa bara tättare, funka dåligt de !

oh idag är de Bonde söker Fru :D hihu.. nu e de dax å flytta hem till gården tycker jag, blir så drygt å vänta på de när dom sölar ut på de.. fast ja tror inte de kommer bli så kul som ifjol när Karl-Petter och Fredrik va med.

njeeet ha de!

den första...

..snön har fallit för er som inte va vakna inatt/imorse och hann se den. brr kallt.
jag anton och patrik hade lite morgonmys och skrapa rutor tillsammans hihi!
men nu ska jag äta kanske.. nej.. ja sovet nog iställe! God Morgon x)

lättnad

puuuh ja trodde mika va död! DOM MÅSTE BLI TILLSAMMANS IGEN ANNARS :@

god kväll

huh,! sov bara till sex idag.. hmm kändes bra. not! mörkt när ja somna, mörkt när ja vakna.. men jag va värd de xD slet ju inatt när vi bara va 5 pers!!! sen så e ja sjuk me! jävla förkylning typ. fast ja har mer ont i huvvudet..

oooh!!! snart är de DESPERATE HOUSEWIVES fy fan! va ju så konstigt slut sist! och jag läste i tidningen och de verka oxå skumt! SPÄNNANDE ;D

tröött

usch va trött ja e.. tur att ja åkte till jobbet, är lite småsjuk så pappa tyckte ja skulle sjukanmäla mej, men ja drog ändå, tur va väl de för de va bara sys.op. och anton annars! så jävla dåligt me foolk! ska va minst 3 st till. amir stanna till 12 och hjälpte oss med ican iaf :)
nej sovdax!!

"jag hade tänkt att dela ut lite tidningar, du kanske vill hänga med?"
"nej! får ja de? åh herregud va roligt!"

HAHA!

ja har inte orkat blogga på hela helgen

ne så nu skriver ja en kort sammanfattning.

fredag; jobba, va på centre, åkte till guro, förfest med jobbsnack å kareoke xD, åkte till station, trevligt, träffa guros kompisar :), träffa ROLF! längesen, riktigt kul att se han även om de va lett att han gav GURO en 100-lapp x), sen träffa ja Lars me Trucken oxå(fast utan trucken då) borde egentligen heta lars med vaskemaskin tycker ja hihi! rolig typ, af när han e full hehe :) åkte sen hem och sov i guros sköna säng.

lördag; mamma hämta mej, va hemma slappa laga mat kolla på film och spela sims, slaaaapppt = sköööööönt!!

och idag har jag vart ensam hemma! vaknade 10.. ne då va egentligen klockan 9! bajs. ville sova lääänge.. så jag satte på pirates of caribean - den svarta pärlans förbannelse och såg nästan hela filmen tills ja somna och drömde den mardröm om en fattig pojk med en blå flygande husvagn.. de va riktigt läskigt faktiskt + att "startmeny" musiken t p.o.c stod på å va lite läskig gjorde min dröm värre.. sen gick ja ut me vovvarna, gick in åt.. gick en promenad själv å sen till stycket.. sen va ja hemma en snabbvisit för å duscha sen drog vi till isabel på kalas. trevligt.. vi såg på shrek 3!!! åh fy fan va kul den e!! :D hahhahahahha :D

nu ska ja snart på jobb, må ha nesting. sov gott!

filmen om mig!

Jag finns tydligen på youtube när jag jobbar som bäst, enkelt men kul.

http://www.youtube.com/watch?v=XDqSCUecGpw



förresten tror jag att jag håller på att bli sjuk, men fan då jag jobbar och gör saker tills ja verkligen verkligen inte orkar gå upp! pust!
sen va de inge mer kul å berätta..eller jo!! jag har sett t.mos' röv TVÅ gånger idag. Get a SKÄRP! heeheehee
gonatt da.

hur kommer de nu att bli?

ja idag har pål vart på mej hela dagen och frågat om jag bestämt mej för vad jag ska göra efter nyår.. men JAG VET JU INTE! jag blir gaaalen!! oousch..
fast nu har ja nyss svingat iväg ett mail till nån au pairservice i london! men ja vet inte ändå.. jag har svårt för förändringar. men jag vill inte stanna på prior föralltid lixom x) även om ja trivs så :P fyfan jobbigt å inte veta!?
jag har ju så många planer på vad jag vill göra!

nå som vill backpacka på nya zeeland me mej då?

eller hoppa fallskärm nån dag?

eller resa till disneyworld i florida?

eller resa på skön semester till dominikanska republiken?

eller festresa till ayia napa?

haha jaajaa..

hummahumma

idag har jag jobbat (som vanlig) f*cking jävla fittgilde frys fick jag göra me! tog "bara" 6 timmar ca.. så drygt och jobbigt. ont i knäna för ja kryper på golvet typ!
men glöm den nu för nu behöver ja iaf inte göra den på minst 3 veckor. slipper kanske den nästa gång me får ja hoppas.

annars händer inte mycke.. jag läser teori! och pappsi fick the sims att äntligen funka.. jag har vart så sugen på å spela de sen alla börja nämna de i sin blogg typ :P hehe...

jag har fortf lust å se på pirates of caribean filmerna men har inte hört me nån som har ettan än.. men då kom ja å tänka på en grej.. vem ja skulle vilja få va i hela världen..! vem skulle ni vilja va? :D

måndag.

ja då va de måndag och jag jobbar dagen den här veckan :) ja vet inte va ja ska skriva. hm är sugen på att se på pirates... hejdå ja är tråkig nu! :D

en dag i skogen

idag har jag elin, kajsa, jesper, mamma och pappa vart i skogen och fikat :) de va mysigt och underbart väder!
vilken händelserik dag tyckte elin haha!

sen så va ja å A-I hos linda å sarah å spela wii och ps2 lite grann :) kul, för de va ett tag sen :)

nu ska jag äta.. och duscha :S sent å duscha men skönt.. så gonatt :)

snart morgon

ja då e de snart ny dag å ja ska sova lite.. robin ringde nu när ja kom hem så har prata me han, sen fick ja prata me christian, patrik å robin2 me :P

Boda Borg va kul :D och jag, anna-ida, frida och emilia lyckades samla in flest stämplar! I DIN FEJA!



God Morgon :)

hej blogg

ja vet inte va ja ska skriva. jo ja har prövat snuff xD anton har mer respekt för mej nu. wuhu haha!

nojig?

jag känner mej nojig.. usch.. jag vet inte hur jag ska skriva nåt jag så gärna skulle vilja skriva, men jag vill inte ändå så de blir inte något..


min "mattorka" fortsätter. igår åt jag ett ägg, två frallor, en smörgås, en yoghurt, ett äpple, två mandariner och en liten portion spagetti och köttfarssås för mamma tvinga mej..
de vet ja inte heller varför jag skrev.. i brist på att ha nåt intressant att skriva om..

OCH jag har börja komma ihåg mina drömmar, och i detta fallet så drömmer jag om samma person varje natt! gaah.. de vill ja inte.


nej nu kommer anton om 30 min. och jag har typ precis klivit upp. ha en bra dag.

dublin?

anton erbjöd mej idag att bli med honom, göran och torgny till dublin en helg.. hmm ja funderar haha. undrar på om ja passar in? hur kul e de för ett gäng killar att ha en tjej me sej? jag fattar inte deras samtalsämnen riktikgt. jag bara klämmer in de "smarta" orden kan man kalla de. haha! vi får se.. torgny och anton ska ju tatuera in ett ankare, så som sjöman har ! haha!! eftersom dom är så kraftiga och starka karlar så passar de grymt bra......not!

idag på jobbet va de lite och göra egentligen. så jag och pratrik fick packa ica! men de gick fort.. sen så dola jag runt. fixa rema och störde mej på alec..
claes kom oxå. måla en liten lastbil och en älg till mej. finfint. sn lärde jag han att sjekke fraktbrev. vilket han tyckte va väldigt kul. han fatta..tillslut iaf.. hehe.. sen så drack vi kaffe och spela idiot. (jag vann såklart) hehe..

men nu ska jag äta. och så ska ja se om omar kommer in på facebookchatten igen haha!
gonatt folkens!

P.S. Erica, jag har hittat en påse me massa gamla "färjestadsgrejer" från när vi va galna fans :P typ napparna vi hade å så! haha :)

work

ja ännu en kväll gjord. snart helg och boda borg :D woho hoppas de blir kul!
har ont i ryggen å chattar me omar på facebooks b chatt.

ne gonatt. ps ja välte nästan en pall. men bara nästan!

fullmåne

ja, anonym, ja tror oxå de beror på fullmånen. men anton skratta åt mej när jag sa att jag sov dåligt när de e fullmåne. han hade aldrig hört de förut. nån som hört de förr eller oxå sover dåligt vid fullmåne?!


ja e trött. och till helgen ska jag och claes plocka svamp..
gonatt

Va fan gör jag vaken?

först vakna jag vid 4.. och klara somna om. sen vakna jag vid 5.. och klara somna om. och sen vakna jag vid 6 och klara inte somna om!! så störande! jag kan ju sova till 14.00 om jag vill! men jag vaknar vid 6! och har legat och gruvat mej och tänkt..

jag drömde nåt inatt som kändes så verkligt och när jag vaknade 4 tänkte jag: de här kan inte va sant.
men sen somna ja troligen om för då så kom en person i drömmen å sa att de va sant, sen vakna jag 5 igen då och tänkte samma sak igen: de kan inte va sant...
så måste jag somnat igen, för då va de helt plötsligt sant igen.. och sen när jag vaknade tredje gången så förstod jag att de verkligen inte var sant :/ buhuu!!
sånt är SÅ störande!

oh no...!!

jag säger bara: oh no, oh no, oh no, oh no!!
fy fan..


annars har de vart bra idag.. åkte lastbil me claes xD och inte mycke å göra på jobbet. gonatt



OH NO!!!

broccoli

nu ska jag äta broccolisoppa innan ja ska duscha å åka till jobbet :) anton va sjuk idag så jag får åka med steinar och kenneth. som tur är.. annars hade jag fått gått. eller ringt pratrik.... :S

nej ja e hungrig. Ha en bra dag allesammans! :)


hope

lurigt för hjärnan

jag har pröva klara den några gånger men nu blir jag bara arg. kommer bara till svart/röd :P då kan jag inte säga fort utan måste tänka haha.


sovmorgon

ja imorn har jag sovmorgon, iaf t kl 14.00.. men de orkar jag inte och vill inte :P jobbar kväll i veckan. nice :)


jag hoppas sååå mycket...!

nu borstar jag tänderna, tänkte se på kaspar i nudådalen haha :D fan snart jul. tiden går fort! snart dags å tänka på va man ska köpa i julklappar! jag älskar att ge bort julklappar! helst rätt så dyra :) hihi

gonatt

mailen

jag har äntligen fått tummen ur och bytt ut min "mogna" mail mot en ny :) den nya är: [email protected]
så ni som vill och brukar skicka mail eller prata med mig på msn kan adda ;)

nu e reklamen slut :D jag ser på pretty woman serru!

någon som vill köpa jackor eller skor?

jag har hittat två jackor och ett par skor som jag tänkte sälja ifall någon vill köpa! (ursäkta bilderna, de blev ganska dåliga)

Jacka 1:

Jacka från Vero Moda, storlek medium. Köpte jag hösten 2005 och använde den vintern men sedan är den typ orörd.
100 kr.

Jacka 2:

Jacka från Everest, storlek small (men jag tycker den e stor för sin storlek) Köpte jag vinter 2005 och är knappt använd. Den är varm och skön.
500 kr.

Skor:

Skor från Converse, storlek 5,5. Köpte även dem hösten/vintern 2005. Har inte använt dem heller något nästan.
250 kr.

Skriv en kommentar om ni e intresserade av nåt :)

konstiga känslor

jag känner så mycke konstigt inom mej just nu, glädje, sorg, avund, ilska, lycka.. osv.. ja typ allt på en gång. jag gillar de inte. jag vill bara skrika. jag vet inte varför jag känner så heller! ååh! mest av allt har jag en jobbig känsla av att jag måste få veta nåt. vad vet jag inte men jag måste bara få veta nåt nytt, nåt kul, nåt spännande. men hur?
krångligt.

nej jag fryser om fötterna. ska ta på mej sockar, hej daa!

ny musik

jag känner att jag måste hitta nån ny musik nu. nån slags rock tror jag :P nån med nåt förslag?
jag gillar så mycket blandat, men nu vill jag höra på nån gammal nästan jobbig rock.. hehehe.

röda ögat :S



jag har en läskig röd prick i ögat :S

GONATT

karlstad

idag jobba jag först sista natten för den här veckan :) va rätt kul, övertrötta folk hehe :)
sen sova jag, lite länge hehe.. och sen kom guro och hämta mej så vi for till arvika för att hämta upp sara p och sen fortsatte vi vår resa mot karlstad :) de va kul vart lite shopping! :D kul å träffa sara igen oxå! jag saknar faktiskt henne..

nu ska jag sussa ! natt!


de här köpte jag :)

Vinterjacka  Huvtröja  En annan jacka  Halsduk och matchande vantar och en mössa :)

har ta'tt hälja

ja nu va de helg igen. lång helg me.. börjar ju inte förran 15.00 på månda :)

jag skulle bli en bra lastbilschaufför tror jag. jag är otroligt bra på att lasta iaf. köra blir nog desto svårare men de kan jag lära mej.

jag är trött :S men jag ska t karlstad ida :D me guro och sara p :) oxå är de löööön ida =D =D =D så jag ska shooopppaa :D yääh!

jag tror vi var lite övertrötta på jobbet idag jag, anton och patrik, sa så mycke domt.. hehehe....

njaaao kanske ska duscha äta eller sova.. I don't know. do you?

hello i'm home

ja nu e ja hemma igen från jobbet. skönt å sova. fast nu börjar ja få lite julkänsla av att de e mörkt ute.. iaf när ja åker hem på morgonen så jag ska se på greveholm! JAG ÄLSKAR MYSTERIET PÅ GREVEHOLM! de är så bra! haha världens bästa julkalender verkligen! ingen kommer nånsinnånsinnånsin slå den! de bästa är att jag kan replikerna innantill nu så ja kan filmen i huvve och säga va dom säger.. nördigt, i know..

for Gurpur. eftersom jag inte lämnade nån lapp så gör jag en figur till dej här --> (>-O_ó-<) VARSEGOD<3

jag vill klippa mej! nån som har ett förslag på hur? :S

sovdax

ja nu ska jag sova.. jag har jobbat klart. bara två nätter igen sen e de heeeelg :)

orka inte skriva igår. va trött.. sista som hände på jobbet va den jävla cpfrysen som va fel och en förbannad jävla dretpall som va fel! fy fan då va ja irriterad. klockan var lixom 06.55 och de blev bara mer och mer problem! remy va inte så glad han heller för han inte kunde lasta.. men sisådär 07.07 lämna ja allt till terje och drog hem och soov till.. hmm ja typ 17.00.. de va gött då :)

nu ska ja nog äta lite innan ja sover... :) pöss!

hemma..

precis kommit hem från jobbet. lite trött nu så ja ska sova :)

okej, jag vet att jag inte är världens snabbaste och inte brukar stressa, men jag gillar inte när andra ska skämta om de direkt. jag tycker inte de är kul. som på mitt och anna-idas studentkalas så drog dom en vits eller nåt om de, alla skratta, utom jag. jag vart sur och irriterad.
kanske låter löjligt men jag tycker verkligen inte de är kul, de stör mig att de roar andra så mycket hur jag är till sättet. jag är faktiskt inte alltid seg, de händer ofta att jag får vänta på andra med.
de som stör mig mest just nu är ett ordspråk mamma fann som hon tyckte stämde såååå bra på mig och hade berättat för flera för de stämde sååå bra! "Varför denna brådska? Det brinner ju ingenstans.."
okej om de stämmer, men jag blir sur ändå.


GONATT

arvikahelgen

ja de va väldigt kul :D spec å träffa lisa å cornelia å liza å rené å christian å ja ALLA typ igen! som man saknat och de va längesen man såg. tänker inte så mycke på de hemma men när man kommer dit e de kul.

helgen va bra mâten va kul. orkar inte skriva mer. jag ska snart å jobba *gäsp* känns som de kommer bli en jobbig natt.

guro va här förut å ja fick fiiina presenter från new york xD haha tackar tackar! :) sen visa jag henne hemligheten och jag tror hon gilla den HAHA ;D

hej då!!

utmaning

Eftersom jag läste Sossas blogg kände jag mig lite utmanad så jag gör den här saken för jag har ändå inge bättre för mig.


Svara på alla frågor

Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.

Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.


Vilken mat äter du ofta?

Vanlijyoghurt och crunchymüsli

När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?

jag dukar av ibland, diskar sällan, ibland sitter jag.

Var sitter du helst när du bloggar?

sängen

Köper du ofta Triss?

nej aldrig

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?

London och Paris har vart nice. men sen vet jag inte vad av de andra ställena jag vart på.

Vilken TV-kanal tittar du på mest?

ser inte så ofta på tv längre, isåf tv3, tv4 eller kanal5 tror ja.

Och vilka ska jag utmana då

Erica
Anna-Ida
Helin
Sandra

jag vill ha glass med chokladsås..

nån som vill äta glass med mej?

uhm..

jag är TRÖTT! så jag ska sova. de skrev jag förut med.. men iaf hann inte göra yoga idag :( måste göra imorn!
nej nu ska jag sova..

förresten är de nån som lånat mina filmer; butterfly effect och enemy at the gates?
jag finner dom ingenstans :/

jag vill se på SPIRIT<3 världens bästa hästfilm hehehe :)


jag saknar ..................



NEJ GONATT PÅ RIKTIGT ! KÖSS!

planerar..

ja jag sitter och tänker på vad jag ska göra nu framåt i tiden.  nu tror jag att jag ska föröska få säsongsjobb i Åre i januari till april-maj :) sen blir de nog flytt till London :)

fast jag vill till London nu. Och till Cypern.. men ingen som kan resa med mej ju :/

på ett sätt känner jag mej ensam, men de sättet är pinsamt. HAHAHAHAHA!!

jag har jobbat som vanligt idag. jag "kissade" på mej av nervositet när jag såg Claes.. trodde han.. jag var nämligen blöt på byxan på ett fint ställe för jag hade burit en blöt blåpall och de hade runnit på mina byxor.. Claes trodde jag pissat på mej.


jag ska försöka sova nu. gonatt.

RSS 2.0