Sunne och 100 år!

Jag är så dålig på att blogg nu, de skirver jag säkert i varenda inlägg med :P

Jag har jobbat dag den veckan som gick, med Magnus och Jesper, vi har även startat ett band; The Green Chickens!
Jepser och Magnus har redan börja göra låtar, blir en fantastisk succé!
Men veckan gick väldigt fort! Jag har bara stått och tagit på klisterlappar så mina fingertoppar är så torra :(

På fredagen blev de Sunne och Kolsnäs iaf! Mycke trevligt tyckte jag.
Sen på lördag var de 100årskriskalas på kvarna, Erica, Mona och Classe fyller 20, 40 och 40 så de blir 100 tillsamman, inte så dumma dom :D
De va väldigt trevlig de med, och god mat!

Sen kom jag på att mamma å pappa kan ju ha 100årskalas med! när mamma blir 45 och pappa 55 hehe :D

Idag ska jag nog börja packa inför PIP!!!!! och dom har lovat bättre väder!!! Kan knappt vänta! Ska bli så himlans KUUUL :D

Charlottenberg

Idag efter träningen hade jag sån lust att åka till Charlottenberg för shopping, så jag såg att min lilla vän Ercia va inne på fb så jag frågade henne om hon ville med, och de ville hon, och hej och hå vilken tur de blev!
Börja med att vi prata minnen på vägen till Årjäng, ja vi råka glömma och svänga av mot Arvika så vi tog en ragg i Årjäng.
De va roligt med massa minnen, och sen musik man har minnen till!
Väl i Charlottenberg gick vi runt och shoppa lite, fann några fina grejer, mycket nöjd. Sen begav vi oss hemåt, de vart en slags uppvärmning innan Fågelvik ikväll med sång, och den här låten är vår nu tycker jag Erica <3



Nedräkning..

Jag har kommit fram till att jag bara har 10 dagar kvar på Prior! 10 DAGAR! Hjälp vilken ångest, vad jag kommer sakna alla människor, okej inte riktigt alla, men måånga! Usch :P
Men jag kommer komma tillbaka dit, nästa sommar tror jag. Hoppas jag nästan med. Beror på vad som händer i vår..
Nu ska jag äta mat från Prior innan jag åker till Prior :)

Blomster.

Mamma vill att jag ska ta kort på hennes blommor hela tiden :P och jag vill inte när de inte är riktig sol, så som idag.. De blir mycke finare med rätt ljus och mycke somrigare med för den delen :)

Igår hade jag en perfekt söndag! Vakna sisådär 11-12, skönt å sova lite, sen gick jag upp gjorde inte allt för mycke tills jag gjorde middag, hemagjord pizza som fick mycket bra betyg hemma, även från mamma som inte ens ville ha men den dög myckt bra så jag vart nöjd, jag diskade och sen tog jag en 15 min powernap, de ä så sinnesjukt skönt ibland! Tills de var dags för spelarmöte hos Spiken, de va trevligt och de lät bra inför kommande höstsäsong!
När jag kom hem tog jag och mamma en promenad och när vi kommit hem åt vi lite mat och tittade på film på tvn, Dragonfly hette den, med Kevin Costner, va faktiskt helt okej :D

Idag fick jag paket från CDON <3 I LIKE!!!!!!!

Hahaha Sjuukt

kolla på de HÄR!!

HAHA :D HAHAHAAHA!

Långhelg!

Nu är de långhelg! :D Veckan har ju bara rusat fram! Och natten med!
Nu har jag precis ätit frukost/kvällsmat och ska snart sova lite..


Jag kollar på CDON.com och fann en T-shirt me guns'n'roses.. Jag lyssnar inte på dom men den va snygg, jag vill ha den :)



tycker jag då... natta!

10 månadersfirande.

Uuh jag är så slapp, men regnet får mig inte direkt på nåt bättre humör att hitta på nåt :( SOL tack!

Idag när jag ringde och väckte Claes kom vi på att vi har varit ihop i 10 månader! Stort va? Vi kom fram till att vi kanske borde gå vidare till steg 2, att börja umgås. Sen kan vi ju även gå vidare till steg 3..
Annars tycker jag natten gått fort, jag var med Kani på utbanen och de va jobb för en typ så vi bråka nästan om vem som skulle ta utbanan.
Vi hade ju de lugnt hel natten eftersom Ican för en gångs skull nästan var färdigpackad :P Så när vi va klara med den tog vi en tur upp till taket och sen hämtade vi lite mjölk och satt ute tills d blev pause hehe.

Sen när klockan var ca halv 6 kom Antons bror till jobbet och skulle gå och skifta, jag stod och glodde som fan men de såg så roligt ut för han verka inte veta var han skulle HAHAHA, jag kan inte beskriva men de va kul, hahahaha! Stackars han, han måste väl tro jag va helt knäpp med som bara stod å glodde sådär :P

Nej nu ska jag kanske ta en tur till Töcksfors och handla åt Kani.

Gonatt

Rusningsdagar.

Dagarna, eller nu blir de nätterna, går så fort :S Jag försöker ta vara på tiden.
När jag vaknar vill jag ha sol, Gonatt..


Hide&Seek

Idag blev de inte så mycke sömn för mig.. Sov mellan 9 och 13 ungefär.. Men känner mig pigg nu, men de straffar sig väl under natten..
Idag gjorde jag, Anna-Ida, Erica och Jessie Hide&Seek igen :) Klurigt men kul!

Nu ser jag på 2 and a half men, de är sjukt bra! Snart jobb, måste fixa mat eller nåt..
Ha de :)

Oppdate

Godmorgon!
Har nyss kommit hem från jobbet typ, har vart en bra natt, de har gått fort och jag har dängt Kim efter som jag är mycket starkare än han och han inte har en endaste liten chans mot mina muskler, stackarn. Han sitter nog hemma och gråter nu :)
Sen trodde Niklas att jag supit i 50 år pga av min vackra Minturöst, eller Niklas? Jag menar ju såklart Tandköttsmonstret.
Claes ringde till oss när han stod inne och 20 meter från telefon, sen såg han att Kenneth svara, då blev han lite rädd och sa att han ringt fel. Sen ringde han igen, när han höll på att veva, sen sjöng han lite igen, sen va han tvungen att prata med Anna-Ida och få hennes kärlek bekräftad.

Annars då har jag varit på festival ju, dock inte så bra som ifjol, mycket sämre rättare sagt, men PIP kommer bli bättre, lovar!
Så jag for hem på lördag och gick på Sandviksdansen, kan man ju inte missa, spec inte när man han 3dagars på festival..
Men iaf va de förferre hos Erica, mycket trevligt må jag säga, (och Erica jag har min salladsburk kvar hos er!!) sen drog vi till dansen. Jag dansa me Arild till Jessica, han lärde mej att dansa, sen dansa jag me Jerry som lärde mej två schyssta moves och jag lärde han ett schysst move.

Nu ska jag sova.

Förresten så undrar jag om nån av mina kära vänner har någon/några av följande filmer att låna ut:
  • Änglagård
  • OC säsong 1, 2, 3
  • The Notebook
  • Narnia 2

RSS 2.0