Agnes i M.F ikväll..

Jag har höga förväntningar på henne.. Bara hon inte kommer med en ballad. Jag gillar hennes två nya låtar mycke och jag hatade henne i idol. Men folk ändrar sig, nu vet jag inte om de är jag eller hon, men jag säger hon :)





Nu ska jag duscha och sen gå ut tror jag :) De är så skönt att gå ut och gå när man är nyduschad :)

Jag var döende...

Usch de va så hemskt. Jag drömde de inatt, att jag var döende!
Vi var några "utvalda" som va tvugna att få en spruta som sakta skulle döda oss.. Hemskt att nämna folk så om ni vill veta om ni va en av dom som skulle dö får ni fråga :P Jag var en av dem..

Dagen efter jag fått den där hemska sprutan så gick jag till jobbet, och ju längre dagen gick, ju svagare blev jag, tillslut orkade jag knappt stå så Omar bar mig, haha!
Men iaf som tur va vaknade jag innan jag dog! Puh! De va en riktig mardröm, jag grät och vaknade med våta kinder..


Jag har vart i Arvika på träningsmatch, och de sög, gick så dåligt för mig! Inte va de nå kul eller nåt, bajs bajs..
Nu ska jag nog sova, fredag imorn och jobb och sen e de KALAS hos Guro och sen STATION =D

Godnatt :)




jag och Anna-Ida har köpt en väldigt kul och fin present till Guro. hehehe

Idag är ingen vanlig dag, för idag är jag superglad!

Dagen började som vanligt och inget speciellt hade hänt..
Sen så va de lite och göra så jag gick till kjörekontoret och så såg jag att Kåre hade fått listan för hur vi jobbar nästa vecka, och till min stora glädje ser jag att de står Kim på vårt skift! Och Alec står på Kims skift! HAHA FATTA VAD JAG BLEV GLAD!?
Jag gick ut på lagre för att berätta för Kani, hon trodde mig inte först :P Men sen kolla vi listan och Kim va med oss veckan därpå med!!
Sen jobba vi lite, och så fick jag syn på Harry och så berätta jag för han och han blev jätteglad :P hehe
Sen när de va pause kunde jag inte låta bli att le när jag såg sys.op. komma till pauserumme, så Steinar fråga va jag log av.. Hehe! Då skratta jag!
Så hemsk har han vart! och nu är han BORTA!!! MOHAAHAHA :D :D :D :D

Pappa berätta att Alec tydligen gått till Kim och frågat om de skulle byta skift! (Han har alltså lyckats gör nåt bra!)
Men de gör inget, jag tror som Steinar, att Alec inte kännt sig som en i "gruppen" på vårt skift, jag, Harry och Kani är ju inte så trevliga kanske eftersom vi inte orkar prata med han! hehehe.. men de skiter ja i för nu e han booooortaa :D HURRAAAA!!!!!!!!

Bowla med vänsterhand?

De är inte så lätt! Varför skruvar den sej så för mig och Isabel och inte för Marielle och Kerstin? JO! För vi är ju vänsterhänta.. hehe eller bara rätt dåliga på bowling.. Jag förlora! Jag va lite bättre än när vi bowla i Sarps med jobbet iaf, formen va lite nyktrare idag kan man säga :P
Annars va de trevligt, med tacobufé efter :)

Och jag har jobbat som vanligt, åt frukost med Anders imorse med :P
Sen har de vart en rätt vanlig dag men mycke tull da! Usch!

Nu har jag duschat SNX

OMG! Jag svimmar :)

KURSEN ÄR 1.29! Fatta! Man får nästa 30 kr mer i norska på en svenska 100lapp! De är inte dåligt, nonono :D Underbart :D
Pengar pengar pengar.. Ja låter som en girig gris men PEEENGAAAAR :D

Arvika.

Idag har jag vart i Arvika och hälsat på Jo :D så kul att se henne igen ! Träffar gamla kompisar alldeles för sällan :(
Jag fick åka 1 från jobbet :) Men ingen trodde mej förrän ja hade bytt om! Claes vart avundsjuk och Omar va så nyfiken på vad jag skulle göra i Arvika så han skulle häfta ett häftstift i armen på mej :S

Nu är jag ganska trött :) Men idag är de premiär för Den rätte för Rosing, och de vill ja inte missa :P



nu ska vi se om hon finner sej en gôbbe!

Går de bra att skriva om Facebook?

Ja känner mej lite tråkig och nördig men jag tycker att Facebook e ett rätt bra tidsfördriv när man har tråkigt :D man kan puffa å ha sej haha xD tragiskt!

faaan ja e trött :D gött å va trött :) nu ska ja se på Desperate Housewives o sova.

Ja åkte me Anna-ida på core fast ja inte hade lust... meeen coren va inställd och vi spela fotboll iställe å de va kul! Va lite stolt över min mål ja gjorde när vi körde mattan!
Sen gjorde Linda en räddning som påminner om Skorpionräddning :D




helt jävla otroligt :P

Gonatt :)

Går Claes på nåt?

Tjohoo JAG är hemma från jobb för idag :) och jag är på så bra humör :D It's so nice!
Hela dagen har ju vart bra egentligen, förutom att jag störde mig på att Patrik gick och skifta kl 14.33! Hrmm.. Lite tidigt eller vad? Han kan ha gått tidigare med.. Jag satt på kontoret och prata förstånd med Kåre, Omar och Terje.

Idag var Claes lite annorlunda, lixom mer knäpp.. Trodde jag inte han kunde bli, han betedde sig som han va full, haha! Han hoppa och gick runt och prata och skrek. Sa mycke dumt och knasigt.. Jag man kan ju undra va han har tagit med sig hem från Thailand...
Sen va han nog avundsjuk på Alecs Fantomen-ring, ja ni vet en sån med döskallar!
Alec kom till jobbet vid ett idag fast han började tre.. Fast han gjorde inget, han hade vart på banken i Askim, han kunde rest hem igen, de skulle ta 10 min för han att åka hem, isället valde han att åka till jobbet å sitta å inte göra nåt i 2 timmar.. Vissa människor asså!
Men iaf när jag såg den ringen....JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ! Av skratt och chock. HAHA! De va en sån "tuffa" grabbar har, sånna i Hells Angels kanske :P Han är ju verkligen inte sån, my god xD


UUUUNDERBART VÄDER :D HEJ DÅ!!

Ja, vem vill inte vara katt?



Jag vill se på Aristocats :)

Godnatt.!

Jag sitter här och trycker på ansiktet me händerna så jag ser konstig ut. Önska jag hade en tredje arm så jag kunde fota och visa er för jag är så gudomligt vacker ibland!
Nej då, jag mena de inte :) hehe!

Jag kommer alltid på något: Åh de här måste jag skriva på bloggen ju!
Och nu när jag sitter här, tror ni inte jag har glömt de då! Va? Jo!!

Jaja, jag har suttit och puffat folk på Facebook, de är lite kul. hehe not! Vad är vitsen med att puffa? De e kul och se om folk puffar tillbaka då. Nån som inte blivit puffad? Säg då till så ska jag puffa er! =D

Ibland sitter jag och tänker på konstiga jämförelser :) T.ex. Ibland undrar jag hur många som vet vart Hån är? Och då undrar jag om de kanske finns mer IKEAvarhus i hela världen än va de finns folk som vet vart Hån är? Hum svårt att veta :) Svårt att ta reda på...

Nu fryser jag om mina fossingar :) Sleep Tight!  

Mr Morberg

Åhh :D De är Vad blir de för mat? på tvn nu! Han är lite sjuk! Men de är kul hehe! Vet inte om ja skulle äta hans mat så som han slänger de runt sej. Men de är underhållning iaf !


söndagkväll..

De är lite drygt med söndagar, för de första börjar en ny vecka imorgon, men sen så går dagen så jäkla seeegt tycker jag! Man vill nästan att de ska ta slut!

Jag lyssna på norska vinnaren av Melodi Grand Prix.. Den va lite konstig :O Rysslandsinspirerad iaf! Dom satsar vilt iår :P hehe! Dom måste väl inte kvala iår har jag för mig? Kanske dom lyckas i Moskva med!




Lilla pojken är 22 år!!! Jag tyckte han såg ut att va 17 först :P

Nu har jag lite ont i magen...

Min dator gör mig galen, så jag har smått kollat på andra.. Men jag vet inte om jag vill köpa en ny. Kostar pengar du vet!
Men de vore skönt med en dator som vill funka BRA hela tiden! Min har ju egentligen vart ganska bad sen jag köpte den :( borde lämnat in den för två år sen egnetligen. Batteriet krångla ju från början, varade i 5 min sen dog den om jag inte har ström ansluten! Skitdåligt ju!
Så nu vill jag ha en bra! En mindre, En lätt och snygg... Jag har kollat på MacBook :) Men dom kostar många pengar dom!






Den gillar jag :)

13-tums MacBook i aluminium!

Men den e lite dyr, ja, jag har pengar så jag lätt skulle kunna köpa den, kursen är bra och så! Men jag blir lite snål när jag väl har pengar, fast jag har fastnat för den så jag skulle lätt köpa den. Och sen så ska vi inte resa på minst ett halvår hoppas jag! Tror jag?
Sandra va sägs om att prata lite mer om Aussie och New Z snart?

I-landsproblem är jobbiga ibland.

Ursäkta mig..

Mitt förra inlägg, ack jag hade fel... Kursen är 1.27 =D HAHA :D

Idag va jag på träning och sen har jag vart ute i snön me Elin och Julia och gjort värsta snygga grottan me mina kära fagvänner! Så fin den blev och då ska man inte tala på bilden Tomas tog på oss! Den va fin den :)

Nu sitter jag och väntar på Schindlers List.. Den börjar 00.40. Undrar om jag orkar.. jaja :)


I vårt hus.

AAAAHAHA :D HOLY NORWAY!

JAG ÄR GLAD GLADARE GLADAST!!!! Kursen är närmare 1.26 nu! WOW! Hoppas de håller sig till nästa lön med :D Jag har inte överfört den jag fick förra veckan, men de kanske är dags! Fast tänk om de stiger mer hmmm :) MEN ÄNDÅ :D
De är de bästa med att jobba i Norge på Prior och att jobba med Alec! Pengarna...! :D Alla andra jobbarkompisar och dom man träffar är bara ett stort plus hehe :)

My life in a nutshell.

Jaa nu är de fredag :D Jag började ett istället för tre idag, lite extra pengar och nu är kursen höghöghög :D nice!
men sen fick jag åka hem åtta för Steinar, de va snällt, medans dom andra fick jobba hehe, fast vi va typ klara ändå!
Jag och Omar va hungriga vid halv 5 så vi gick och åt då, då ringde Remy till mig, två gånger hade han ringt mig på mobilen, men första gången jag svara la han på och andra gången hann jag inte svara så Omar ringde till honom med jobbetelefonen och Remy ville prata med mig då.
Han frågade vad jag skulle göra ikväll efter jobbet.
Inget speciellt sa jag.
Och han bara, så du skall ikke se på film sammen med Niklas?
HAHAHA nej de hade jag inte hört nåt om :P Men Niklas hade sagt till Remy att jag skulle till han och se på film, visst vettu!
Sen börja Omar med sitt snack: "åh jeg va sikker på att han Remy skulle bju deg ut og Niklas han bare ljuger"

Jaja nu ser jag på När Lammen Tystnar. Mysig film :)

tors...freda..

ja nu är de ju freda :D skönt :)
jag klippte mej igår... alltså torsda.. :) nice lite ljust men nice! skönt å slippa hår ! huhu!

jag ä såå trööt så nu ska ja se på desperate h. :)

SLETEN!

JAG ÄR TRÖTT!

JAG VILL STRYYYP....hrm nej sånt säger man inte! Men fan ta den jävla idioten!

Jag går och lägger mig !

Hello I'm Home!

Nu är jag hemma från jobbet |-O *gääsp*
Trött!
Imorn måste jag åka med den blå saaben till Glenn i Östervall :( jag är nervös... Men Guro blir med mej :D tack för de!
Inte så mycket spännande hände på jobbet idag.
Anders skrämde skiten ur mej först, sen en liten stund skrämde Omar me skiten ur mej, så nu är jag skitfri..
Och sen vill jag återigen säga att min kärlek till Alec är obeskrivlig! GAAAAAAAAAAAH! :@


Nu har ja precis ätit wok+kyckling.. de va gott :) nu är jag trött !
så gonatt!



workmate!

Petter!

God morgon allihop!
Jag vaknade vid 10 över 7 första gången av de första smset jag fick och sen har jag fått sms lite då och då sen dess! Men har man namsdag så har man :) Fast så stort trodde jag ändå inte de var, men kul att många grattar en!

Jag satt och läste på Petters blogg, som kommer till arvika på fredag och karlstad på lördag :)

"Sen är det Arvika på fredag. Haket (Tikkiroom) har en av de godaste hamburgarna jag ätit. På lördag besöker vi en av Sveriges bästa och roligaste städer…Karlstad, jag gillar karlstad eftersom det är en småstad som fortfarande lever. Alla i Karlstad har inte fått flytta till Stockholm eller Göteborg-panik. Det är min upplevelse att folk stannar och faktiskt diggar sin hemstad. Där har det snackats om en utmaning mellan mig, Nisse och Jakob i Go-cart på nöjsefabriken. Vi spelar dock på Arena."


Nu ska jag äta frukost :)

Rekord?

Jag tror jag har haft rekord i unika besökare idag.. Just nu minns jag inte hur många de var =P
Men kulkul.... :)

Idag har jag storstädat mitt rum :) Otroligt flink må jeg si.. eller storstädat å storstädat... hehe jag kallar de storstädning - skurning då... :S :P
MEN jag har kammat mattan! Ja och hur ofta gör man de? ALDRIG! Men de ska jag göra fler gånger för den blev fin å "ren" (=mindre hårig)
Sen kolla jag på Beck med! Den va lite tråkig idag, ingen spänning. Och sen fatta jag aldrig vad dom skummisarna gjorde med Lena?! Våldtog dom henne eller nåt sånt?

Imorn ska jag jobba...Kväll så jag "behöver inte" sova på ett tag.. hehe :)




Någon som vill köpa "snygg", utsmyckad och hrmm..bra.. bärbar cd-spelare?
Endast 12,50 kr!

Helt perfekt!


Ett helt perfekt kokat ägg ser ut så här!



Prosit prosit

Jag nyser :) de är rätt gött ibland :)


Sååå MÅNS gick ju såklaaart! vidare! :) Jag vill äta upp honom mmm!

Igår va de lördag, Träning på morgonen, hem slappa, sen tog jag bilen och körde runt och kollade bara :) sen hämtade jag Anna-Ida, vi handlade och lagade tacos till Jesper, Bell, Viktor och Markus. Vi spela spel och sen blev alla rätt trötta :)
Sen idag har jag inte gjort nåt, va nere vid Vall och åt korv förut :P men annars inte nåt!




Jag såg två rådjur igår å xP

wooooooooho!




De här gör mig glad, riktigt glad!!






13årig pappa!!

De här va nåt av de vidrigaste jag sett faktiskt :S
Killen ser ut att va 7-8 år ju, men han är 13 år..och pappa!!


KOLLA HÄR


Plosjö



Jag gillar hennes blogg.
klicka på bilden för att komma dit

en present på alla <3dag







Jag tänkte ge bort en present, men den va för dyr :(

Melodifestivalen deltävling 2.

Äntligen helg efter en sjukt seg vecka på jobbet med Alec!
Jag kanske klagar och skriver mycke om han, men de är så hemskt att jobba med han! uschuschusch!!

Igår när jag kom hem från jobbet drömde jag konstigt, på nåt sätt så va alla jag träffat under dagen/natten med! För da va så att de va jul och mysigt och jag var på jobbet(inte så konstigt att jag träffa alla där då) men sen heltplötsligt körde jag en skåpbil inne på ett sjukhus! Anna-ida satt brevid och va med mej hela tiden. Men inne i bagagen på skåpbil så var Isabel och Viktor!
De börja blåsa upp till en jättestorm ute och vi visste inte om vi kunde lämna sjukhuset. Jag såg en person så jag stannade och hoppade ut för att fråga vägen till närmaste utgång på sjukhuset.. Jag gick fram till mannen och de va Remy! Och han skulle absolut bjuda på kaffe så jag fick ta en kopp kaffe och sen visste han inte var utgången var.. Och jag gick tillbaka till bilen och körde vidare. De blåste och regnde kallt ute och mitt under turen runt på sjukhuset skulle Bell och Viktor hoppa av i farten. Vi önskade dom lycka till och jag körde ännu fortare!
Sen kom vi fram till en låång gång och vi kunde inte köra bilen längre.. Så Anna-ida fick köra mig i rullstol.. och fort gick de. under den långa vägen hon körde mej så fanns de massa julgranar med paket under och jag snodde massa. Och till slut kom vi fram till en dör. Vi hörde att vädret va helt omöjligt så vi undrade mest på att stanna inne på sjukhuset, men de började blink i lampor och blev läskigt som på film.. sen vakna jag :P


Igår var vi en sväng till Arvika med Robin som chaufför fast de va inte liiite dött *suck* typiskt värre de!!
Jag åkte hem och sov, dom andra åkte till Patric tror jag..

Idag är de ju alla (_Y_)-dag (alla stjärtarsdag..) jobbigt och tråkdag tycker jag :P
Men jag ska ha folk hit på taco och se på melodifestivalen.

Fina Måns är ju med :D


Jag får ha han för mig själv efter som Elin har Niklas ;D vilken tur hehe!!

Vill oxå ha!

Jag blev lite avundsjuk på de där duschmunstycket som dom demonstrerar i filmklippet.
Gör mej till känd bloggare så jag får tuffa grejer tack!

Sverige - Österrike

Önskade jag kunde se matchen sen men jag har egen träning så jag missar den!



Källström är i startelvan.. M-M-M en svetti' käär !

noll blogg

Jag orkar typ inte blogga när jag jobbar natt.. För de gör jag den här veckan, och jag lider! Jag är ensam med Alec på nivå5 för Harry har fri så Kani är på nivå2. Jag hatar att jobba med honom!

Och jag har inget kul att berätta, allt är jobbigt.. Nej då. Allt är bra, förutom Alec. Blää BLÄÄÄ BLÄÄÄ!! :(

Jag måste sova nu..

Godmorgon eller Godnatt

Ja nu sitter jag och ser solen går upp och nu ska jag sova! SköönT

ÅH jag är så känslig nu för tiden!
Idag på jobbet kom Steinar och fråga hur de går att jobba med Alec.. Jag berätta vad jag tyckte och då kom massa arga känslor fram, jag var så arg så jag grät! På jobbet igen! Herregud! MEN så arg och less är jag på att jobba med den jävla tönten! Snälla snälla snälla låt mej slippa nästa vecka, jag går i sönder!
Tänk att man kan hata att jobba med någon såhär mycket som jag känner nu?
Jag har gett honom "en chans" i 1 MÅNAD NU!!! Räcker inte de? Jag fixar inte den fule fan! JAG ÄR SÅ ARG!!!!!!!!!

så jag går och lägger mej! GONATT!!



Fjant!

Även här ska han va i mitten å synas mest!
Se bara hur han tränger sig emellan!



TÖNT !

Killen med glasögon i Scotts.

Jag sov ungefär 13 timmar den natten/förmiddagen.. Men gud så skönt de var! Behövde verkligen de, vilket ledde till att jag vaknade strax efter 8 idag, trotts att jag somna ett tag efter 1 inatt..

Jo så igår börja med att vi åt lite räkor innan mor och far fick lämna huset.
Guro var här och Anna-ida och Isabel kom med, Jesper va oxå hemma.
Vi titta på melodifestivalen som får 1 av 10 möjliga, den enda poängen är för bilden på Luuk i början, och sen tyckte jag faktiskt de va lite komiskt när hon jobbiga, flamsande, kamerakåta, störiga Petra Mede sa; Alla Scottar och Alkisar där ute.. När de va duell mellan Alcazar och Scotts. Men annars va de skit. Shirley Clamp trodde jag skulle gå vidare, MEN TJEJEN KOM SIST!! Fatta vilken flopp för den meldoifestivalsbruden!
Jaja efter melodifestivalen var slut så spela vi lite GH och sen vart de Singstar :) trevligttrevligt !



Jag hatar han med röd ring runt huvudet och blod på skjortan!
Han är så kamerakåt så de inte är sant!
Han ska alltid va längst fram och synas mest, han e trummis hallå.
På den här bilden ser de ut som om han sjunger och dom andra är bandet...
Men han kanske står så långt fram för han e ett huvve kortare än resten! HEHE!


Prylgalen..

Jag är prylgalen.. Jag måste ha nåt nytt kul nu! Typ en film räcker bara! Helst en ny dator eftersom min gör mej galen.. Men de är lite dyrt.. Fan för norska pengar!! :P

tårar, tårar, tårar

dom bara rinner och rinner.. Har gjort de hela dagen, jag har aldrig känt mej så liten och sårbar. Känslor i överflöd.
Dagen har jag legat på bristningsgränsen hela tiden, gråtit lite då och då.
Imorse innan jobbet började jag gråta i pauserummet, kändes lite pinsamt så jag sprang upp till pappa, sen kom jag ner och Kåre, Kani och Elby klappade och kramade mig..
Sen mötte jag Anders och han kom bara fram till mig och ger mej en jättekram och då brast de för mig igen..

Så av och till hela dagen har de vart, jobbigt, men skönt att inte bara vara hemma.

nu blir de sova tror jag.

Ett sista farväl...

Idag är en grymt jobbig dag. Har så fruktansvärt ont i huvudet, jag orkar inte vara vaken mer, jag vill sova i flera dagar!
Begravning är något av de värsta som finns, först då förstår man att de är på riktigt, att han inte sitter på sitt rum och fixar med alla grejer, ordnar och kollar på tv eller vad han nu gjorde. Att ta farväl av en nära person är så svårt, det gör ont överallt och tårarna tar aldrig slut.
Vila i frid Farfar! Du var den bäste!

Nu är jag ensam hemma, skönt med lugn och ro. Alla andra for till hotellet i Årjäng för att äta, som enligt mig va något av de dummaste idéerna jag vart med om ärligt talat. Att sitta tillsammans med massa folk efter en begravning.. De är jobbigt nog att sitta i kyrkan. Jag bara väntade på att få åka hem hela tiden  Huvudet höll på att sprängas hela tiden, jag hörde inte vad prästen sa för tankarna är långt bort, under hela tiden sitter jag och tänker på minnen man har med farfar och allt bra och underbart som vart är så jag kommer minnas honom, som den finnurliga, ordningsamma, omtänksamma, påhittiga, snälla, underbara person han var.

Jag älskar dig farfar<3

Så som i himmelen

Den tänkte jag somna till inatt!
Gosch jag är filmberoende! De är sånt där MÅSTE HA! JA MÅSTE HAAAAAA FIIILM!
Alltså att se på... Sen vill ja gärna utöka mitt arkiv oxå!

Jag och Anna-Ida for ner till Coop för å köpa semlor men de fanns inga, vi grät en tår var och sen for vi åt varsitt håll..
Jag hem, AI på jägarkurs.
Jag gjorde inget när jag kom hem, prata me Guro mest, sen va de top model och de såg jag på såklart :)
Sen fastna jag vid datan igen, mer Guro och sen snacka jag lite me Anders, och pyttelite me Remy ! hehe! och med fler ..

men jag är aptrött så nu blir de så som i himmelen, gonatt..

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Jag är lite irriterad!
En vecka till med Alec och jag smäller av!
AARGH!

24

nej nej nej jag missar 5 säsonger och 22 avsnitt av alla som visas på tv400 , om jag ändå vore ledig och jättepigg i 6 dygn skulle jag vart bänkad med morot och dipp och varm o'boy assåå!!

nu blir de nån film istället.. snart dax och beställa hem en box me massa säsongen, kanske alla 24.... hehehe :)
fick ju in liiiiiiiiiite klirr i kassan idag då :D hade ju två oöverförda löner på norska kontot och kursen är ca 1.20 nu! WAH WAH WAH Lucky Me!

NATII!

jag ber om ursäkt...

..till min hjärna, för att min kropp inte orkar!
Jag vill ju gå på core idag! Men min kropp orkar inte! De är hemskt. Känner mig bara lat. MEN JAG ORKAR BARA INTE!

Fyfan, de är slitsamt på jobbet, jag har jobbat med Alec och Harry idag, Harry fick ta reman, Harry kan inte reman.. Jag fick hjälpa han ofta, sen va de bara en utbana som funka och den va full hela tiden, Alec prioriterar att sortera blåpallar han. Guuud, de är så synd om mig. Egentligen inte, de här e väl ett vanligt ilandsproblem. Men alla måste väl få ha de lite jobbigt ibland utan att känna sig som en idiot för de stackars barnen i Afrika?
Jag lever här i Sverige, jag är född här, jag hade tur, men för de är inte livet en dans på rosor!


Neej nu får de bli nåt annat.

sliiiiiiir..

Söndag är snart slut.. Skönt med job imorn? NEJ för de e ett jävla bajsskift! (inte sys.op dååå)

Idag så gick jag upp rätt sent, åt lite, gick ut och gick, sen kom jag hem och fick middag, efter det åkte jag och Bell till köpcentret lite. Vi bestämde oss för att spela poker, så vi skrev till Anna-Ida och Markus att dom kunde åka hem till mig och vänta... När vi kom ut i bilen kom vi på att vi skulle till Väng med ett kort till Ingela och Stig hehe.. Så vi körde till Väng.

På vägen dit så hamnar va bakom en tullbil, den kör framför oss hela vägen, och sen stannar den precis vid Ingelas och Stigs postlåda, där vi tänkt och stanna.. Typiskt tänkte vi.. Så vi gick in istället, när vi kommer ur bilen sitter tullarna och glor som tusan på oss :S vi blir nästan skraja... När vi kommer nog nära dom så dom ser våra ansikten skrattar dom och kör iväg (anm. Både jag och Bell är ju tullarbarn xD) Men de va väldigt skumt tyckte vi....
På vägen hem bestämde vi oss för att åka över Låssbyn istället, dumt val, för fy fan va halkigt de va, trodde nästan vi skulle köra av vägen..

Sen kom vi iaf hem säkert och spela poker me Anna-Ida och Markus som suttit hemma hos mig och väntat... HAHA!!

Sjuk dröm..

Inatt drömde jag massa sjukt haha :)
Först börja de med att jag var ensam i ett hus med 4 killar, vi var i källaren, jag vet bara vem en av dom var, de var Mikael, dom andra var nog hans kompisar. Vi va iaf i källaren och på övervåningen bodde massa gamlingar. Jag tror de var ett ålderdomshem.
Sen helt plötsligt sa dom på radion att en sten från rymden skulle explodera just i de huset vi var i, så jag tog alla mina saker och satte mig på altanen, för när stenen träffade huset flög altanen iväg och jag klarade mig. Mikael och dom andra killarna försökte rädda gamlingar.
Varje gång jag hade flugit iväg så började allt på nytt! Så jäkla jobbigt. Jag tror de hände minst 8 gånger, men varje gång hände nåt annorlunda, att nån mer klarde sig och följde med mig, eller att jag satte mig på något annat ställe, osv.

Men sen när jag vaknade upp efter att jag flugit iväg på altanen en gång, vaknade jag där Arvika Festivalen har sin stora camping, men de va inte festival.. Utan vi skulle ta studenten igen. Vi i ESBD hade ett tält, lixom alla andra klasser. Och vi skulle festa flera dagar i rad, den 4e dagen va de parad me studentmössorna på.
Vi festa och den 3e kvällen blev jag så jävla full! Och jag mindes inte nåt!
Så på morgonen vaknade jag och då vaknade jag bara när de va en timma kvar till paraden, jag fick panik och kom på att jag glömt mössan i Hån, typiskt lixom. Men Liza L och Corre var så snälla och följde med mig när jag skulle köra och hämta den.
Trotts att de va mitt i somaren blev de snöstorm när vi körde på finnskogen. Jag körde och jag var fortf. full sen dagen före.. Och körde i ett dike. Men jag körde lätt upp igen.. Sen hämtade jag mössan och vi körde tillbaka. Paraden hade precis börjat och vi hann med!
Sen vakna jag.. SLUT! x)


RSS 2.0